Domů Zboží Od MIN-KYX

NÁKRČNÍ-KYX full skull

399 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené150 Kč
Možnosti platby
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od MIN-KYX

Katalogové č.: 2255274
Zobrazení: 15x
Vloženo: 9.12.2011
Počet srdcí: 15x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

S našimi nákrčníky vám sychravo, zima, studený vítr, ani vstávání za tmy náladu nezkazí. Vždy se budete těšit na ten okamžik, kdy si svůj nákrčník promnete v rukách a poté dopřejete hebkost Minky i svému krčku.

NÁKRČNÍ-KYX full skull je parádní verze (nejen) pro chlapy. Obě strany jsou ze stejného Minky, a to černého s bílými lebkami. Přednosti Minky už jistě z našich nákrčníku všichni znáte, ale opakování: je tááááák jemné.:)

Lebkový kousek je skvělou volbou pro všechny, kteří si vystačí s černou a bílou barvou, přesto chtějí oživit svůj šatník a pěkně se na zimu zachumlat.

Lebkujte s MIN-KYX!

Minky je pružné, takže nákrčník svěle přetáhnete přes hlavu. Žádné obavy, nikde netáhne, neškrtí, neškrabe, jen se krásně přitulí.

Obvod: 58 - 66 cm
Výška: 29 cm

 

Údržba:
Při běžném nošení se každý nákrčník ušmudlá, ale nemusíte mít strach, že po vyprání vám ožmolkovatí a ztratí na kráse. Buďte k němu však jemní jako on k vám. Pračkou či sušičkou ho klidně prožeňte, avšak na nízký stupeň - žádné drastické teploty na něj nezkoušejte. Doporučujeme však nejlépe ruční praní. Aviváže není potřeba, ba naopak, slepila by vám chloupky. A pozor, žehlička nákrčníku také nesvědčí.

Šijeme pouze z originál Minky!

 

Foto: David M. Bodlák

a MIN-KYX

    Menu
    --