Domů Zboží Od Esperanza náramky

Náramek - "Ladakh"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce119 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Esperanza náramky

Katalogové č.: 7239017
Zobrazení: 40x
Vloženo: 13.3.2016
Počet srdcí: 15x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek z tromlovaného léčivého minerálu krásného mokaitu a mechového achátu.  Navléknuto na otočkovém paměťovém drátu o průměru 6 cm.

Navléknuto s láskou k přírodě a úctou všeho kolem nás.....

Inspirace : Ladakh, země jako žádná jiná.

Dle přání mohu nabít energií Reiky.

Mokait jaspis má receptivní energii, přiřazen planetě Saturn a elementu země. Má červenou až tmavohnědou barvu s žlutými a mléčnými oválky, připomínající kávu se šlehačkou. Dodává hluboký klid a rovnováhu v každé situaci. Přináší touhu po nových experimentech, a pomáhá čelit jejich důsledkům, ukazuje všechny možnosti a pomáhá vybrat jedinou správnou. Zmírňuje nervozitu a stres, stabilizuje tělo, posiluje imunitu, léčí zranění, záněty horních cest dýchacích, uvolňuje suchý kašel, aktivuje játra, slezinu a čistí krev.

Mechový achát je silně spjat s přírodou, má schopnost obnovy narušené rovnováhy, osvěžuje duši a ukazuje vše krásné okolo. Přitahuje bohatství, štěstí a nové přátele. Zmírňuje porodní bolesti. Pomáhá snižovat citlivost na počasí a znečištění životního prostředí. Symbolizuje nové počátky. Odstraňuje duchovní bloky a spoutání. Je kamenem hojnosti. Zlepšuje sebedůvěru a posiluje pozitivní vlastnosti. Odstraňuje strach a hluboko zakořeněný neklid. Pomáhá rozvíjet sílu a schopnost vycházert s lidmi. Mechový achát pomáhá dosáhnout citové rovnováhy. Posiluje víru a naději. 

Léčebné využití: léčí deprese, infekce, záněty a nachlazení. Urychluje uzdravování. pročišťuje oběhový a vylučovací systém. Léčí kůží a problémy s ní spojené. Snižuje horečky. Ideální proti vleklým nemocem - doplňuje potřebnou energii.


Menu
--