Domů Zboží Od Esperanza náramky

Náramek Olivín

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce119 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Esperanza náramky

Katalogové č.: 5448271
Zobrazení: 50x
Vloženo: 30.8.2014
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek je vyrobený z drobných, nepravidelných kamenů, které jsou navlečeny na gumičce. Náramek je pružný, díky gumičce má univerzální velikost. Vnitřní obvod náramku (obvod ruky) cca 17-18cm.

Lze kombinovat i s dalšími gumičkovými náramky a poté si hravě sami vytvoříte šperk, který bude přesně ladit k vašemu outfitu.

Na fotu 3 ks - cena je za 1 ks.

Olivín
OLIVÍN - soustředění
Zářící ve své drahokamové kvalitě zlatozeleným svitem, je dnes zejména ctěn a nošen jako ochranný kámen proti zlým duchovním silám, které se nám snaží uškodit a svést nás z Boží cesty. Pomáhá překonávat pocity odcizení, které zase bývají přirozeným následkem odvrácení od Boha, od jednoty jakožto nedělitelného celku. Podobně jako chryzopras nás i olivín svým jemným vlněním přivádí do těsného spojení s rostlinným světem, kde tak často nacházíme po každodenním shonu úlevu a odpočinek. Jeho zář nás obdarovává teplem, životností, radostnou náladou a svěží energií, přičemž, stejně jako i jiné zelené kameny uklidňuje, očišťuje a vyvažuje celý náš organismus. Nalézá se v různých barevných odstínech. Jako amulet přináší štěstí a úspěch v podnikání. Zvyšuje snášenlivost, pocity lásky, sexuální potenci a touhu a zlepšuje manželské vztahy. Používá se při škytavce, ženských nemocech a potížích, léčí rány způsobené kousnutím a odstraňuje toxické látky z těla. V náhrdelníku u žen udržuje pevnost a pěkný tvar poprsí.
Podporuje zažívání, funkci sleziny, pomáhá při zácpě a zánětu střev, vhodný proti frigiditě, dně, revmatismu, zánětu kloubů a odstraňuje toxické látky.

Menu
--