Domů Zboží Od SyAnela

Náramek - růženín, rodonit, granát II

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od SyAnela

Katalogové č.: 10083549
Zobrazení: 30x
Vloženo: 19.11.2018
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vážení nakupující, Vaše objednávky odesílám hlavně přes Zásilkovnu. Pokud současně objednáte i na mém druhém profilu Syanela - háčkování, platíte jen jedno poštovné.

Náramek je ručně vyroben z přírodních minerálů Růženín, Rodonit a Granát, velikost korálků 8mm, doplněn korálky z hemetitu- růžové zlato.

Je rezervován pro konkrétního uživatele.

Korálky jsou navlečeny na dvojitě provlečeném elastickém vlákně. Vnitřní obvod náramku 18,5cm, délka odpovídá obvodu zápěstí 16cm. Pokud požadujete jinou délku, ráda ji upravím přidáním korálků z minerálu Granát.

Růženín - je symbolem lásky, krásy, pomáhá nesmělým projevit skrývané pocity. Učí nás trpělivosti při řešení problémů, dodává životní energii.

Granát přivádí velké množství energie, jež zvyšuje vitalitu a chuť do života. Udržuje organismus v rovnováze a dodává potřebný klid. Svému majiteli zvyšuje sebedůvěru a dodává odvahu.

Rodonit je kamenem štěstí, radosti a lásky. Harmonizuje protiklady a pomáhá při řešení konfliktů. Podporuje toleranci, sebedůvěru a pobízí nás k přiznání si vlastních chyb. Působí proti strachu, stresu a neklidu. Posiluje vitalitu a aktivitu našeho organismu.

Menu
--