Domů Zboží Od Esperanza náramky

Náramek s labradoritem, fluoritem a magnezitem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce119 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Esperanza náramky

Katalogové č.: 4896264
Zobrazení: 171x
Vloženo: 2.3.2014
Počet srdcí: 45x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek z tromlovaného léčivého minerálu fluoritu, labradoritu a magnezitu, navléknutého na otočkovém paměťovém drátu o průměru 6cm, 6 otoček.

Navléknuto s láskou k přírodě a úctou všeho kolem nás.....

Dle přání mohu nabít energií reiky.

Léčebné využití fluoritu : zahání negativní energii a poruchy všeho druhu, čistí, odstraňuje a přeorganizuje v těle vše, co není v naprostém pořádku, likviduje viry, léčí všechny druhy infekce včetně rýmy a nachlazení, regeneruje kůži a sliznice, odstraňuje vrásky, blahodárně působí na zuby a lze jej použít během stomatologických zásahů, dále na kosti, artritidu, revmatismus, bolesti zad, zlepšuje funkčnost kloubů, přispívá k hojení vředů a ran a pomáhá obnovovat sexuální rozkoš.

Léčebné využití labradoritu: léčí nachlazení, revmatismus, ulevuje napětí při menstruaci, upravuje rovnováhu hormonů, metabolismus, odstraňuje stres, snižuje krevní tlak, hledá a léčí příčiny nerovnováhy.Pro svůj opalizující vzhled může být přiřazen všem energiím, planetám a elementům. Je to vysoce mystický a ochranný kámen, vnáší světlo do života, je kamenem esoterického vědění, zasvěcuje do tajemných mystérií, podporuje rozvoj intuice, přináší nové myšlenky, odstraňuje negativní energie útočící na auru, potlačuje strach, nejistotu, zbytky starých zklamání i z minulých životů, posiluje víru v sama sebe, uklidňuje příliš aktivní mysl, rozbíjí iluze a proniká ke kořenům myšlení, vyvolává potlačované vzpomínky na minulost, přináší sílu a vytrvalost, je kamenem proměny a pomáhá nám v době velkých změn.

Léčebné využití magnezitu: pomáhá ukládat magnesium v těle, detoxikuje, neutralizuje tělesné pachy, uvolňuje svaly a křeče, pomáhá při menstruaci, přináší úlevu při migrénách, léčí střeva, žaludek, ledvinové kameny, močový měchýř, křečové žíly. Hojí zuby a zubní kazy, zrychluje metabolismus tuků, snižuje cholesterol, zpomaluje krevní srážlivost, snižuje horečky a zimnici, prevence proti arterioskleróze, angině pectoris a dalším srdečním chorobám.

Menu
--