Domů Zboží Od Deewa Art

Náramek s Malachitem, Avanturínem & Ametystem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna110 Kč
Česká pošta - Balíkovna110 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
PayPalPayPal
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Deewa Art

Katalogové č.: 8131357
Zobrazení: 32x
Vloženo: 5.1.2017
Počet srdcí: 15x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Šperky odesílám do 2 pracovních dnů.

ॐ Láska & Pozitivní energie

„Dej každému dni příležitost, aby se stal nejkrásnějším dnem tvého života.“
– Mark Twain

---------------------------------------------------------------------------------

Náramek s Malachitem 6 mm, Avanturínem 6/8mm & Ametystem 6 mm. Bižuterní komponenty. Navlečeno na pružném silonu.

---------------------------------------------------------------------------------

Malachit je silný ochranný kámen, zejména u dětí slouží jako ochrana proti pádům. Ochraňuje na cestách, pohlcuje negativní energie a odebírá z těla znečišťující látky. Malachit uklidňuje nervovou soustavu a podporuje klidný spánek. Při obchodních jednáních pomáhá uzavírat dobré obchody. Čistí čakry, otevírá srdce nepodmíněné lásce, vytahuje na povrch psychosomatické problémy.

---------------------------------------------------------------------------------

Avanturin je kamenem štěstí. Působí vysoce kladně na vše, co má spojitost s prosperitou a majetkem. Používá se k ochraně domů a zahrad před geopatogenními zónami, pohlcuje elektromagnetický smog, ochrana před zářením z mobilního telefonu. Posiluje řídící a rozhodovací schopnosti, zvyšuje vnímavost a vytrvalost, povzbuzuje kreativitu a pozvedává inteligenci. Dokáže zavést zpět do minulosti a odkrýt nerovnováhy současnosti. Udržuje rovnováhu mezi ženskou a mužskou energií.

Zelený Avanturín pomáhá uklidnit a tišit utrápené emoce. Rozptyluje negativní myšlenky, dává pocit vyrovnanosti a duševní pohody. Zahání žaludeční nevolnost.

Příznivě působí na štítnou žlázu, preventivně proti vzniku arteriosklerózy a propuknutí alergií. Udržuje rovnováhu krevního tlaku, podněcuje metabolismus, snižuje hladinu cholesterolu, ulevuje od migrén, má velmi příznivý účinek na posílení zraku. Léčí nadledvinky, srdce, dutiny, svalový a urogenitální systém.

---------------------------------------------------------------------------------

Ametyst-Je tradičně kamenem čistoty, zbožnosti a býval šperkem králů. Je to mimořádně mocný kámen s ohromnou ochrannou sílou, má vysoké spirituální vibrace. Má silnou léčivou a očistnou moc, zahání nespavost a noční můry, vyvolává klidný spánek a příjemné ozdravující sny. Je kamenem klidu, zahání stres a negativní emoce, tiší strachy, vztek, obavy a zlobu, zvyšuje naděje, zahání pocit viny, zbystřuje mysl, je kamenem pravé, ryzí, emocionální lásky, posiluje věrnost. Napomáhá soustředění, pomáhá přijímat nové myšlenky, dodává rozhodnost, rozvíjí intuici, podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Pomáhá při léčbě alkoholismu a jiných závislostí. Čistí a harmonizuje krční a korunní čakru.

---------------------------------------------------------------------------------

Upozornění: Protože se jedná o přírodní materiál, liší se jednotlivé kusy tvarem, barvou i kresbou. Počítejte prosím s drobnými odchylkami ve velikosti, popř. tvaru.

Menu
--