Domů Zboží Od Oxanka

Náramek s minerály- Jaspis obrázkový..

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce120 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Oxanka

Katalogové č.: 7974165
Zobrazení: 252x
Vloženo: 13.11.2016
Počet srdcí: 36x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Moji milí,děkuju vám nesčetněkrát za vaši přízeň, za to, že mi píšete své příběhy, že chcete aby vás náramky ode-mě doprovázeli na cestách světem nebo životem. Přinášeli vám štěstí, radost, inspiraci nebo vás ochraňovali.. Děkuji všem, kteří se zajímají. Krásné dny přejí všem. Oxanka ♥

Buď originální.. ;)

Obrázkový jaspis má receptivní energii, přiřazen planetě Saturn a elementu země. Je úzce spjat se zemí, podporuje a rozvíjí kořenovou čakru. Vypráví pomocí svých obrázků poselství minulosti, vynáší na povrch potlačené pocity, vinu, nenávist, lásku a přináší poučení do další fáze života. Přináší klid, odstraňuje strach, čistí ledviny a podporuje imunitní systém. 

Jaspis je znám jako kámen odstraňující stres, negativní energii a noční můry. Je to kámen klidu, duševní i tělesné rovnováhy.

Jaspis je neprůhledná odrůda chalcedonu s tvrdostí 6-7 a bílým vrypem. Jaspis můžeme najít v opravdu pestré škále barev, a to od bílé po černou. Tento léčivý kámen byl používán již ve Starověku, například Řekové, Egypťané i Římané si ho cenili jako drahokamu. Jaspis nejčastěji sloužil k vyřezávání reliéfů a intaglií. Z historie určitě stojí za zmínku jaspisem vykládaný stůl Rudolfa II., který byl pokládán za jeden s divů renesance.

Léčebné využití: dodává energii, zmírňuje porodní bolesti, podporuje trávení, funkce pohlavních orgánů a oběhový systém, prodlužuje sexuální rozkoš. 

Autorský náramek z kvalitních skleněných korálků jablonecké výroby a minerálů. Náramek je drhaný stylem macramé/shamballa, vytvořený z bavlněné šňůrky,skleněných korálku a minerálů- Jaspis obrázkový.

Zapínání náramku je řešeno stahovacím uzlem, se kterým si velikost jednoduše nastavíte podle potřeby, proto padne na každou ruku. ;)

Shamballa náramky jsou velice oblíbené mezi umělci, sportovci, zpěváky či různými celebritami. Tyto náramky inspirované buddhismem se v poslední době staly velkým trendem a vyhledávaným módním doplňkem.

Shamballa vás udrží v psychické pohodě a harmonii a zároveň je skvělým módním doplňkem.

Shamballa náramky jsou náramky zdraví a životní energie. Vznikly v Tibetu a jsou inspirovány buddhistickými tradicemi, díky čemuž nepřinášejí jen potěšení z jejich krásy, ale i duševní pohodu a vyrovnanost jejich majitele. Buddhismus Shamballou nazývá mýtické šťastné království, které se nachází někde v džungli Asie. 

https://www.fler.cz/zbozi?ucat=361392  

https://www.fler.cz/shop/oxanka   

Menu
--