Domů Zboží Od Ramaalf

Náramek se surovým tanzanitem a kuličkami

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce115 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Ramaalf

Katalogové č.: 12864244
Zobrazení: 93x
Vloženo: 25.10.2021
Počet srdcí: 24x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Elegantní náramek z nerezových drátů, nerezových kuliček a krásného  surového tanzanitového krystalu je vytvořen náročnou technikou wire wrappingu. Střed náramku tvoří tanzanit, který doplňují drobné broušené tanzanitové kuličky. Náramek je vytvarován do poloelipsy a je zapínán na háček. Náramek je vytvarován do poloelipsy (dlouhá asi 8 cm) doplněné řetízkem a naketlovanými kuličkami, zapínání je na zasunovací háček. Obvod náramku je cca 20 cm, je vhodný pro zápěstí s obvodem cca 15-18 cm.Zapínání je pevné a náramek se na ruce nerozepne.

Kámen má 10 crt.

Tento krásný modrofialový kámen byl objeven v Tanzanii skupinou domorodých obyvatel - Masajů. Někteří z pastevců si všimli zajímavých kamenů, které při vystavení vysoké teplotě např. při požáru nebo zasažení bleskem zmodrají. Masajové věřili, že tanzanit je symbolem narození, proto se tento drahokam stal oblíbeným darem k narození prvního dítěte. 

Tanzanit byl od okamžiku svého objevení v roce 1967 nadšeně oslavován jako "drahokam 20. století”. Drahokam proslavila po celém světě společnost Tiffany & Co, která rovněž vybrala jeho název, a to podle místa jeho jediného naleziště - východoafrické Tanzanie. 

Je ze silného drátu a při běžném nošení se nedeformuje. Všechny konce drátů jsou začištěné aby nikde neškrábaly. Nerez je netečný, stabilní a velmi pevný materiál nepodléhající korozi. Kov nemění svou barvu a proto náramek vydrží dlouho jako nový. Nerezová ocel je materiál vhodný i pro alergiky.

Menu
--