Domů Zboží Od live&love

náramek "WOOD&STONES" II.

190 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od live&love

Katalogové č.: 11031230
Zobrazení: 66x
Vloženo: 11.11.2019
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Jedinečný náramek z kolekce "WOOD&STONES" je s citem sestaven tak, aby jednotlivé kameny spolu ladily a společně se dřevem vytvořily harmonický celek.

SANTALOVÉ DŘEVO + LAPIS LAZULI, ANGELIT, CALCEDON, MODRÝ KRAJKOVÝ ACHÁT

Lapis lazuli
je kamenem lásky, přátelství a moudrosti. Je vhodný pro meditace, protože přináší hluboký vnitřní klid a mír. Působí proti depresi a rychle odstraňuje stres. Dodává odvahu, zvyšuje psychické vědomí. Přináší soucit, poctivost a čestnost. Odstraňuje potíže s komunikací, učí naslouchání druhým, odhaluje vnitřní pravdu a umožňuje sebevyjádření bez lpění na kompromisech. Podporuje kreativitu, zesiluje myšlenky a vnáší do nich jasný pohled. Upevňuje vztahy, odstraňuje krutost a strádání.

Angelit
pomáhá navozovat kontakt s čistou vesmírnou energií, podporuje vnímavost. Kromě toho se mu říká kámen soucitu, jelikož dokáže prohlubovat stav slitování a smíření se s věcmi, které již nemůžeme změnit. Majitele ochraňuje před krutostí a navozuje stav klidu a míru. Pomáhá při velké psychické zátěži, dodává jistotu a sebedůvěru, zmírňuje komplexy méněcennosti a nedocenění, stres.

Modrý krajkovaný achát
náleží elementu vody. Zajišťuje nám klid a přináší štěstí. Odstraňuje pocity starých křivd, zbavuje stresu a zmírňuje hádky v domácnosti nebo rodině. Zajišťuje nám velkou oporu a napomáhá čerpat z nekonečného zdroje síly.

Chalcedon
umí eliminovat negativní energii a to jak z vnějších vlivů, tak uvnitř naší mysli, pokud trpíme úzkostí. Zároveň nám zvyšuje odolnost a pocit bezpečí a zvyšuje naši sebedůvěru. Kromě této citové roviny je také dobře znám jako kámen, který dokáže podporovat a rozvíjet analytické myšlení, díky kterému snadno přijdete na skryté možnosti, které jste předtím neviděli. Otevírá cestu k vnitřní inspiraci a podporuje schopnost sebevýrazu slovem i písmem.

- Velikost pro obvod zápěstí cca 16cm. Pokud si přejete náramek v jiné velikosti, napište mi obvod zápěstí do poznámky v objednávce nebo vnitřní poštou.

- K náramku vždy dostanete také popis s účinky minerálů.

- Pokud si přejete zabalit náramek do dárkové krabičky, můžete si některou vybrat v kategorii dárkové balení:

https://www.fler.cz/zbozi?ucat=530254

              

Menu
--