Domů Zboží Od ballón

Náramek z howlitu

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od ballón

Katalogové č.: 9342876
Zobrazení: 100x
Vloženo: 28.2.2018
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek je vyroben z korálek howlitu a achátu o velikosti 6 mm, které jsou doplněny kovovou rukou Fatimy, kovovými oddělovacími korálky, medailonkem a bavlněným střapcem. Ruka Fatimy je mocný ochranný symbol, který znázorňuje ženskost a přináší štěstí. Chrání před nebezpečím, zbavuje strachu, podporuje plodnost, kojení a zdravé těhotenství. Představuje požehnání, moc a sílu.

Obvod 17,5 cm, korálky jsou navlečené na pružné lycře. 

Howlit přináší hluboký klid k uvolnění a meditaci, dodává harmonii, pomáhá přijímat ostatní takové, jací skutečně jsou, bez potřeby je měnit, pomáhá rozpoznávat podvědomé pocity a myšlenky, uklidňuje city, činní nás odolnějšími vůči stresu, překonává nervozitu, netoleranci a podrážděnost. Probouzí v nás bezvýhradnou lásku sami k sobě, otevírá srdeční čakru.

Howlit také pomáhá ukládat vápník v těle, detoxikuje, neutralizuje tělesné pachy, uvolňuje svaly a křeče, přináší úlevu při migrénách, léčí střeva, žaludek, křečové žíly. Zrychluje metabolismus tuků, snižuje cholesterol, zpomaluje krevní srážlivost, snižuje horečky a zimnici. 

Ochrana, síla, harmonie. Nejnápadnějšími vlastnostmi achátu je harmonizace yin/yang energií, dodávání odvahy, a uklidňování. V minulosti se používal ve vodě nebo v jídle, aby odstranil nemoci. Achát existuje v moha barevných provedeních, které se trochu odlišují svými vlastnostmi, ale obecně mají hlavní účinky stejné. Achát je kamenem síly. V antice se zasazoval do brnění, aby dával válečníkům sílu a odvahu. Achát je též výborným ochranným kamenem, zejména pro děti. Na úrovni emocí nám dodává odvahu, sílu, sebedůvěru a odstraňuje strach. Odstraňováním negativních energií čistí auru. Achát je odrůdou chalcedonu.

Léčivé vlastnosti

  • Pomáhá při problémech se zuby a se žaludečními problémy
  • Účinkuje proti nespavosti
  • Zlepšuje paměť a koncentraci

(Zdroj: //www.kameny-lecive.cz/a/achat/)

Menu
--