Domů Zboží Od sunrise yoga

Náramek z Karneolu a Žlutého Jadeitu

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od sunrise yoga

Katalogové č.: 10084025
Zobrazení: 52x
Vloženo: 19.11.2018
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek je navléknutý na pružném elastickém lanku, zdobený lotosovým květem.

Délka náramku: cca 16 cm
Průměr korálků: 8 mm 

Použité korálky: 
žlutý jadeit, Karneol

-------------------------------------------------------------------------------

Žlutý Jadeit

Žlutý Jadeit je starodávným, posvátným kamenem, jenž přitahuje lásku. Má sílu prodlužovat život, přitahuje peníze a dodává prosperující energii při obchodních jednáních. Pozvedává moudrost ducha, chrání před neštěstími a nehodami. Pomáhá předcházet nemocem a zdravotním obtížím. Je symbolem čistoty a vyrovnanosti, přináší do života harmonii, štěstí a přátelství. Uvolňuje emoce a podrážděnost, uklidňuje mysl.

Léčebné využití: Pomáhá tělu léčit se, přičemž působí na nefyzické problémy, jež nemoc způsobily. Léčí ledviny, močový měchýř, srdce, žaludek, kyčle a slezinu. Detoxikuje, obnovuje buněčný a kosterní systém. Zvyšuje plodnost a pomáhá při porodu.

Karneol

Karneol je stabilizující kámen s vysokou energií. Dodává odvahu, klid, trpělivost a harmonii. Dává pozitivní pohled na život, motivuje k úspěchu nejen při podnikání, tiší vztek, žárlivost, závist a zášť. Také rozptyluje deprese a negativní myšlenky. Dodává výřečnost a potlačuje strach mluvit na veřejnosti, posiluje sebedůvěru, ochraňuje před útoky jiných osob. Navozuje klidný spánek a zahání noční můry. Odstraňuje závislosti všeho druhu. Aktivuje kořenovou čakru.

Léčebné využití: Předchází kožním onemocněním, zastavuje krvácení z nosu a pomáhá při všech nemocech spojených s krví. Univerzální ochrana zdraví, dodává sílu a vitalitu, zvyšuje plodnost. Léčí frigiditu a impotenci, artritidu, revmatismus, kosti a šlachy, neurózy a deprese.

Menu
--