Domů Zboží Od Mína12

Náramek z minerálů - apatit

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce135 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Mína12

Katalogové č.: 11083184
Zobrazení: 132x
Vloženo: 30.11.2019
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Délka náramku=obvod zápěstí + 1 cm. Při prodloužení náramku mě prosím předem před vytvořením objednávky kontaktujte, abych měla dostatek korálků navíc. Děkuji Vám za návštěvu.

Náramek z apatitu (přírodního polodrahokamu), délka je 17,5 cm, velikost korálků je 6 mm. Náramek je navléknutý na silné pružence. Délku podle přání upravím, prodloužím nebo zkrátím-napište prosím do poznámky. Na přání doplním přívěskem - viz přívěsky. Náramek je lehký, něžný a jemný, barva je kouzelná. 

Originální náramek, se kterým nosíte kousek přírody. Apatit má kouzelnou barvu.

Apatit zvyšuje motivaci a vytváří rezervy energie. Pomáhá překonat pocity odcizení, přináší sebevědomí a podporuje otevřenost a sociální pohodu. Je přínosným kamenem pro zmírnění zármutku a hněvu a pro snížení podrážděnosti a emočního vyčerpání. Projasňuje ducha a otevírá naši mysl novým myšlenkám. Doplňuje energii.

Apatit je velmi účinným kamenem pro harmonizaci čaker, pomáhá eliminovat nadměrnou aktivitu, stejně jako naopak nedostatečnou aktivitu, zablokování a přetížení ve všech čakrách. Je vynikající pro vyvažování energie jin a jang a pro zvýšení energie kundalini. Modrý apatit výrazně stimuluje zejména čakry čela a hrdla.

Ve Feng Shui představuje modrý apatit vodní energii, energii ticha, tiché síly a očisty. Ztělesňuje naše nerealizované potenciály. Element Vody, jemuž apatit patří, přináší sílu regenerace a znovuzrození. Je to energie kruhu života. Mějte apatit všude tam, kde chcete vylepšit prostor, který používáte k odpočinku. Vodní energie je tradičně spojena se severní oblastí domova nebo místnosti. Je spojena s oblastí Kariéra a Životní cesta, její tekoucí energie zajišťuje rovnováhu energie tak, jak se váš život rozvíjí a teče.

Menu
--