Domů Zboží Od Mína12

Náramek z minerálů - kalcit magenta

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce135 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Mína12

Katalogové č.: 11113951
Zobrazení: 47x
Vloženo: 12.12.2019
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Délka náramku=obvod zápěstí + 1 cm. Při prodloužení náramku mě prosím předem před vytvořením objednávky kontaktujte, abych měla dostatek korálků navíc. Děkuji Vám za návštěvu.

Náramek z kalcitu magenta, přírodního polodrahokamu. Velikost korálků je 8 mm, délka je 17 cm. Navlečeno na silné pružence. Délku podle přání upravím, prodloužím nebo zkrátím - napište prosím do poznámky. Náramek na přáním doplním přívěskem či střapcem viz přívěsky.

Originální náramek se kterým nosíte kousek přírody. 

Kalcit podporuje intelektové schopnosti nositele, činorodost, bystří smysly a posiluje paměť, pomáhá odstraňovat předsudky, podporuje intuici, rychlý úsudek, tiší neklid, zlost a vztek, posiluje sebevědomí, podporuje komunikativnost.

Nabíjí se na denním světle, ale ne na přímém slunci.
Kalcit je kámen, který je schopen výrazně zesilovat a čistit energii ve svém okolí – odvádí negativní a posiluje pozitivní. Schopnost zesilovat energii je dána jeho schopností dvojlomu – vše, co jím prochází, se zdvojí. Lze jej využít k pročištění  a sladění činnosti celého energetického systému stejně tak jako k pročištění a nabití energie v prostoru. Umístění kalcitu v prostoru, kde se setkává větší množství lidí, zlepší, projasní a celkově rozveselí atmosféru, podpoří vitalitu a tvořivost všech zúčastněných. Je to vhodný kámen spíše pro neformální a přátelská setkání, nebo pokud je třeba odlehčit tíživou atmosféru.

Menu
--