Domů Zboží Od U Přasličky

Náramek z minerálů /// labradorit, apatit Černá šňůrka

Cena není dostupná
za 1 ks
varianty (3)
Černá šňůrka
139 Kč za 1 ks
vyprodané
Minimalistický náramek vyrobený ze syntetické šňůrky a minerálních korálků broušených kuliček černého labradoritu a apatitu ve tvaru fazetovaného penízku. Náram
Vyberte prosím variantu výše.
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od U Přasličky

Katalogové č.: 12513033
Zobrazení: 58x
Vloženo: 22.5.2021
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milé zákaznice, milí zákazníci, doba odeslání se odvíjí od aktuálního počtu objednávek. Zároveň nyní nabízím dopravu s balíkovnou na adresu za 30,- do konce dubna 2024. Děkuji a přeji hezké dny :)
Minimalistický náramek vyrobený ze syntetické šňůrky a minerálních korálků broušených kuliček černého labradoritu a apatitu ve tvaru fazetovaného penízku. Náramek je doplněn bižuterními komponenty - oddělovacími korálky.
Velikost náramku je univerzální - je opatřen posuvným uzlíkem. 
Na výběr je ze tří různých barev šňůrek - černé, šedé a béžové. Barvu šňůrky si vyberte z roletky vpravo.

Průměr minerálních korálků je 4 a 4x2,5 mm.

Labradorit

  • vysoce mystický a ochranný kámen, který vnáší světlo do životě. Je kamenem esoterického vědění, podporuje rozvoj intuice, přináší nové myšlenky a odstraňuje negativní energie, které útočí na auru. Potlačuje nejistotu, strach, posiluje víru v sebe sama, uklidňuje příliš aktivní mysl, proniká ke kořenům myšlení. Vyvolává potlačované vzpomínky na minulost, přináší vytrvalost a sílu. Pomáhá nám v dobách velkých změn, je kamenem proměny.

Apatit

  • pomáhá překonat odcizení, přináší sebevědomí a podporuje otevřenost. Zmírňuje zármutek, hněv. Projasňuje ducha a otevírá naši mysl novým myšlenkám. Je velmi účinným kamenem pro harmonizaci čaker.  Pomáhá eliminovat nadměrnou aktivitu, stejně jako naopak aktivitu nedostatečnou. Vynikající pro vyvažování energie jin a jang.

Veškeré údaje o účincích minerálů jsou jen a pouze informativního charakteru, jsou založeny na dávných mýtech a lidových tradicích, které jsou všeobecně známé a dostupné.  V žádném případě nepoužívejte jejich popisované vlastnosti jako náhradu běžné léčby, jež je předepsána lékařem!!

Vlivem nastavení Vašeho monitoru se mohou barvy lehce lišit od skutečnosti, berte to, prosím, v potaz :-)

Pokud chcete, aby Vám náramek co nejdéle vydržel, nenamáčejte jej a sundavejte si jej na sport.

Menu
--