Domů Zboží Od Mína12

Náramek z minerálů - láva

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce135 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Mína12

Katalogové č.: 11565653
Zobrazení: 30x
Vloženo: 16.6.2020
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Délka náramku=obvod zápěstí + 1 cm. Při prodloužení náramku mě prosím předem před vytvořením objednávky kontaktujte, abych měla dostatek korálků navíc. Děkuji Vám za návštěvu.

Náramek z lávy, velikost korálků je 6 mm,  délka je 17,5 cm. Korálky jsou navléknuté na pružence Beadalon, délku podle přání upravím. Náramek je lehoučký.

Originální náramek, se kterým nosíte kousek přírody.

Šperky s lávovým kamenem jsou opravdu originální, neobvyklé a navíc vám dodají sílu země a žár ohně. 

Láva je považována za mocný ochranný amulet. Oheň a země patřily ke čtyřem základním elementům už v řecké filozofii. Oheň bývá obyčejně spojen s energií, sebevědomím a vášní, zatímco země s praktičností, sebeovládáním a materialismem.

Láva pomáhá odrážet fyzické i psychické útoky a navrací je zpět k jejich původci. Lávový kámen rozvíjí fantazii, aktivuje logické myšlení a dodává nám sebedůvěru. Do našeho života vnáší harmonii, rovnováhu, ale i cílevědomost.

Náramky z drahých kamenů jsou oblíbeným doplňkem pro jejich jedinečné přírodní zbarvení. Pro lidi, kteří věří v jejich léčivou sílu jsou také zdrojem energie, lásky, radosti, zdraví, krásy a naděje. Lávový kámen je tvořen ze ztuhnuté lávy. Říká se, že láva je krev naší země i proto se lávovým kamenům připisuje velká síla, kterou umí probudit i u svého nositele. Lávový kámen má schopnost kumulovat teplo a proto se často využívá při masažích.

 

    Menu
    --