Domů Zboží Od U Přasličky

Náramek z minerálů /// morganit Černá šňůrka

Cena není dostupná
za 1 ks
varianty (5)
Vyberte prosím variantu výše.
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od U Přasličky

Katalogové č.: 13331584
Zobrazení: 328x
Vloženo: 9.5.2022
Počet srdcí: 14x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milé zákaznice, milí zákazníci, doba odeslání se odvíjí od aktuálního počtu objednávek. Zároveň nyní nabízím dopravu s balíkovnou na adresu za 30,- do konce dubna 2024. Děkuji a přeji hezké dny :)
Minimalistický náramek vyrobený ze syntetické šňůrky a minerálních korálků morganitu. Náramek je doplněn drobnými japonskými korálky značky Miyuki.
Velikost náramku je univerzální - je opatřen posuvným uzlíkem. 
Na výběr je z pěti různých barev šňůrek - černé, šedé, béžové, čokoládově hnědé a tmavě modré. Barvu šňůrky si vyberte z roletky vpravo.

Průměr korálků je 4 mm.

Morganit

  • ztělesňuje lásku k sobě i k ostatním lidem. Pokud je barva morganitu spíš fialovo-růžová, harmonizuje čelní čakru, používá se ke stimulování mysli a porozumění vzpomínkám. Broskvová barva představuje hluboký duchovní aspekt božské lásky a harmonizací sakrální čakry podporuje energii Kundalini, čímž může stimulovat sexuální pocity a zlepšit vztahy mezi partnery. Podporuje nejen tvořivost, ale i ženskou energii lásky. Morganit je vhodným kamenem pro partnery, zvyšuje pocit sounáležitosti, lásku a vzájemné pochopení.

Veškeré údaje o účincích minerálů jsou jen a pouze informativního charakteru, jsou založeny na dávných mýtech a lidových tradicích, které jsou všeobecně známé a dostupné.  V žádném případě nepoužívejte jejich popisované vlastnosti jako náhradu běžné léčby, jež je předepsána lékařem!!

Vlivem nastavení Vašeho monitoru se mohou barvy lehce lišit od skutečnosti, berte to, prosím, v potaz :-)

Pokud chcete, aby Vám náramek sloužil co nejdéle, nenamáčejte jej, sundavejte si jej na sport a vyhýbejte se s ním krémům či parfémům.

Menu
--