Domů Zboží Od Kashina

Náramek z minerálů- Pastelový

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Kashina

Katalogové č.: 11347772
Zobrazení: 203x
Vloženo: 27.3.2020
Počet srdcí: 46x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek z topazu, zmatnělého růženínu a čínského amazonitu (průměr 8mm, celkem 21korálků) a  komponentů z obecného kovu.

Navlečeno na dvojité pružence, ideální pro obvod zápěstí cca 16,5 cm, (délka náramku cca 18,5cm), na přání Vám délku náramku upravím.

Tento výrobek se účastní soutěže Podpořme své prodeje na téma : VELIKONOCE

Topaz- mírní strach, vztek a depresi. Zabraňuje náměsíčnosti a nočním můrám. Přináší radost a hojnost, upevňuje zdraví, zaměřuje energii tam, kde je to třeba, uklidňuje, dobíjí, motivuje, přináší pravdu a odpuštění, též přízeň osudu zajišťující úspěšné dosažení stanovených cílů. Je kamenem lásky, majiteli pomůže být otevřený a dosáhnout vnitřní moudrosti, vhodný pro umělce.

Amazonit- je kámen pro komunikaci, který je obzvláště užitečný, pokud musíte někomu sdělit nepříjemnou pravdu. Úžasnou vlastností tohoto kamene je, že amazonit pomáhá vyrovnat emoce a zároveň dává fyzickou výdrž. Amazonit tedy umožňuje, abyste zůstali v klidu a bez emocí, i když jste v situaci, kdy může být nutné mluvit pravdu delikátní nebo nemilé věci, ztlumí zlobu ve vašem projevu.Podporuje v nás laskavost a praktičnost.

Růženín- je symbolem lásky a krásy. Učí lásce k sobě samému a v partnerském vztahu podněcuje bezpodmínečnou a oddanou lásku. Dodává vnitřní klid a prohlubuje přátelství. Podporuje trpělivost a vnitřní vyrovnanost. Nesmělým pomáhá projevit skrývané city a pocity. Svými vibracemi přispívá k celkovému uvolnění, získání důvěry a otevření srdce a mysli světu.  Křivdy utrpěné v minulosti usnadňuje zacelit a pomáhá na ně zapomenout. Dává sílu odpouštět.  Oživuje fantazii a tvůrčí myšlení. Odbourává stres, strach, zlost a nepříjemný dlouhotrvající pocit viny. Napomáhá změně myšlení a přijímání přicházejících změn. Podporuje flexibilitu.

Menu
--