Domů Zboží Od U Přasličky

Náramek z minerálů /// více druhů minerálů Černá šňůrka

Cena není dostupná
za 1 ks
varianty (3)
Černá šňůrka
215 Kč za 1 ks
vyprodané
Minimalistický náramek vyrobený ze syntetické šňůrky a minerálních korálků přírodního křišťálu kvality A, přírodního bílého jadeitu, přírodního jahodového křeme
Vyberte prosím variantu výše.
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od U Přasličky

Katalogové č.: 12963343
Zobrazení: 238x
Vloženo: 23.11.2021
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milé zákaznice, milí zákazníci, doba odeslání se odvíjí od aktuálního počtu objednávek. Zároveň nyní nabízím dopravu s balíkovnou na adresu za 30,- do konce dubna 2024. Děkuji a přeji hezké dny :)
Minimalistický náramek vyrobený ze syntetické šňůrky a minerálních korálků přírodního křišťálu kvality A, přírodního bílého jadeitu, přírodního jahodového křemene kvality AA, přírodního růženínu, přírodního růžového opálu, přírodního dobarvovaného purpurového tygřího oka, přírodního granátu a přírodního zlatavého obsidiánu. Náramek je doplněn drobnými japonskými korálky značky Miyuki.
Velikost náramku je univerzální - je opatřen posuvným uzlíkem. 
Na výběr je ze tří různých barev šňůrek - černé, šedé a béžové. Barvu šňůrky si vyberte z roletky vpravo.

Průměr minerálních korálků je 4 mm.

Růžový opál

  • je kamenem přívětivosti, naděje, srdečnosti, velkého úspěchu a rovněž kamenem lásky pro věrné milence. O tomto opálu se říká, že rozpouští zábrany, ostýchavost a stud. Podporuje náklonost, velkorysost a vcítění se do druhých. Také se udává, že učí nesobeckému jednání, nenásilí a lásce, vnáší do našeho života pocit lehkosti a pomáhá zapomenout na naše starosti. Pomáhá nám vytvářet nové koncepty a myšlenky.

Tygří oko

  • přírodní barvený polodrahokam, který nás ochraňuje před nebezpečím, depresí a napomáhá překonávat závislost především na druhých lidech. Navíc je dobrým pomocníkem při spojení se svým vyšším Já a jeho porozumění.

Granát

  • jedná se o velmi silný kámen, jenž udržuje organizmus v rovnováze a dodává klid. Pomáhá nalézt řešení situací v období krize, či dodat víru v lepší budoucnost. Přináší odvahu, sebedůvěřu a kromě toho podporuje lásku a sexuální touhu. Vypomáhá s překonáváním tabu, otvírá srdce a pročišťuje čakry.

Křemen

  • univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě. Povzbuzuje psychiku, samostatnost či jasnozřivost. Ochraňuje před vším zlým a negativním, pomáhá sebezdokonalení. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření. Působí na korunní čakru a ty ostatní čistí.

Růženín

  • je symbolem lásky, krásy. Učí nás trpělivosti při řešení problémů. Dává sílu odpouštět - nám samotným i ostatním, učí sebelásce. Jedná se o univerzální léčivý kámen, dodávající životní energii, především starým lidem. Oživuje tvůrčí myšlení a fantazii. Jedná se o kámen, který je velmi dobrý pro zdolávání krize středního věku.

Jadeit

  • je kamenem harmonie, pozitivní energie a štěstí. Přitahuje lásku, peníze a prodlužuje život. Uvolňuje mysl, podrážděnost a emoce.

Obsidián

  • silný ochranný kámen. Ochraňuje nás před negativitou a zlem. Dodává nám sebedůvěru.

Křišťál

  • univerzální krystal, uvolňuje energii, reguluje, zesiluje a uvádí v harmonii. Chrání nás před vším negativním, zlým, povzbuzuje samostatnost a psychiku.

Veškeré údaje o účincích minerálů jsou jen a pouze informativního charakteru, jsou založeny na dávných mýtech a lidových tradicích, které jsou všeobecně známé a dostupné.  V žádném případě nepoužívejte jejich popisované vlastnosti jako náhradu běžné léčby, jež je předepsána lékařem!!

Vlivem nastavení Vašeho monitoru se mohou barvy lehce lišit od skutečnosti, berte to, prosím, v potaz :-)

Pokud chcete, aby Vám náramek co nejdéle vydržel, nenamáčejte jej a sundavejte si jej na sport.

Menu
--