Domů Zboží Od sluníčko L

Náramek z nefritu a rumělky..láska, životní síla

179 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce100 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od sluníčko L

Katalogové č.: 13672103
Zobrazení: 26x
Vloženo: 9.11.2022
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek je vyroben z minerálu malajského nefritu. Je čistě bílý, má lesklý povrch a čistě bílou neprůhlednou barvu ( tyto korálky jsou absolutně přírodní bez jakéhokoliv dobarvování ). Dále jsem použila korálky z rumělky 22 a 6 mm.

Velikost korálků nefritu je 8 mm.

Navlečeno na pružence.

Délka vnitřního obvodu náramku je cca 17 cm. Náramek vám mohu zmenšit či zvětšit. Pokud si nejste jisti rozměrem změřte si obvod zápěstí.

Nefrit ( jadeit ):

přitahuje lásku a finanční stabilitu. To je způsobeno tím, že dodává pozitivní energii a vřelý vztah k ostatním i k sobě samému a vedle toho rozvíjí prosperující energii, která pomáhá při obchodních jednáních. I když podněcuje získávání peněz, rozvíjí zároveň skromnost a odstraňuje rozhazovačnost. Dodává moudrost, harmonii, štěstí a přátelství. Tiší podrážděnost a rozbouřené emoce. Uklidňuje mysl a působí na celkovou vyrovnanost. Jadeit je krystal, který umožňuje dojít k vnitřní rovnováze a tak dokázat odpustit a povznést se nad nepříjemné události, které se staly v minulosti. Učí toleranci a štědrosti. Vyrovnává energie jin a jang.

RUMĚLKA ( CINABARIT ):

Cinabarit, nazývaný též „kouzelný kámen“, je považován za kámen mystiky a transformace k vyššímu Já a podpoře vlastního duchovního potenciálu. Stejně tak cinabarit bývá označován jako „kámen obchodníků“, protože se tradičně používal pro podporu prosperity, hojnosti a bohatství. Je vhodný jako kámen pro meditace.
Cinabarit podporuje tvořivost, komunikaci a přístup k vrozenému vnitřnímu poznání sebe sama, čímž se zároveň podpoří sebevědomí. Povzbuzuje myšlení duchovně tvůrčím způsobem, může se používat pro vyrovnání čaker, tišení strachu a zášti.

Menu
--