Domů Zboží Od Vítkův krámek

Náramek z polodrahokamů a chirurgické oceli

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené200 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Vítkův krámek

Katalogové č.: 9692673
Zobrazení: 68x
Vloženo: 5.7.2018
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Handmade náramek "Ochrana lásky" s matným onyxem, růženínem a rodochrozitem doplněný srdcem z chirurgické oceli.
Tento náramek uklidňuje, pomáhá zacelit rány srdce, učí nás lásce a chrání ji.
Náramky standardně vyrábím ve velikosti na zápěstí o těsném obvodu 16cm, náramek má tedy délku cca 18cm. Pokud si přejete jiný rozměr, dejte mi vědět, ráda Vám náramek upravím na míru (zdarma) :)
Všechny náramky zasílám krásně zabalené v organzovém pytlíčku nebo v dárkové krabičce. Pokud byste raději krabičku, napiště mi (cena krabičky je 30,-Kč).
Onyx je ochranný kámen, brání a ochraňuje před negativitou vědomě namířenou proti vám, v konfliktech všeho druhu, chrání život, dodává sílu, pomáhá v těžkých a nesrozumitelných obdobích, při mimořádném fyzickém i citovém vypětí, přináší ráznost a vytrvalost, dovoluje stát se pány svého osudu, poskytuje poučení z minulosti, zvyšuje sebedůvěru a sebekontrolu, léčí stará traumata ovlivňující současný život, snižuje strach a obavy.
Rodochrozit dodává energii, uklidňuje tělo a emoce. Zbavuje stresu, má dynamické a pozitivní sklony. Přináší lásku a soucit. Léčí následky sexuálního zneužití, pomáhá srdci smířit se s odmítáním a bolestí. Vytahuje na povrch pravdu a učí, jak jí porozumět. Zahání depresi, zlepšuje duševní i rozumové schopnosti, učí uvědomění si vlastní ceny a vnáší světlo do našeho života. 
Růženín nás učí bezpodmínečné lásce, a to jak k sobě samému, tak i k druhým. Jeho jemně růžová barva v nás probouzí pocity lásky, něžnost, mírnost, zjemňuje ostré rysy našich myšlenek. Jemné vibrace růženínu otevírají srdeční čakru pro všechno dobré a krásné, co nás obklopuje. Energie tohoto vznešeného kamene nás učí odpouštět křivdy a příkoří, pomáhá nám zacelit rány na srdci, které vznikly v důsledku bezohlednosti a hrubosti našich bližních, rozpouští smutek a zlobu přeměňuje na láskyplnou energii. Energie růženínu příznivě ovlivňuje neurotické potíže a úzkostné stavy. Nošený jako talisman pomáhá prohloubit současný milenecký vztah, nebo přilákat vhodného partnera. Růženín je kamenem usmíření. Jeho vibrace vyjadřují kvetoucí lásku a přátelství nebo trvalejší lásku potom, co vyprchala počáteční vášeň, nebo se jeden z partnerů dopustil zrady.
Menu
--