Domů Zboží Od ballón

Náramek ze dřeva a amazonitu (jóga) / (srdíčko)

Cena není dostupná
za 1 ks
varianty (2)
199 Kč za 1 ks
vyprodané
Náramek je vyroben z matných korálek amazonitu a dřevěných korálků o velikosti 6 a 8 mm. Na výběr ze dvou variant - s kovovým srdíčkem nebo jogínem. Krémový stř
Vyberte prosím variantu výše.
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od ballón

Katalogové č.: 9514267
Zobrazení: 254x
Vloženo: 27.4.2018
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek je vyroben z matných korálek amazonitu a dřevěných korálků o velikosti 6 a 8 mm. Na výběr ze dvou variant - s kovovým srdíčkem nebo jogínem. Krémový střapec je bavlněný.  

Obvod náramků je 17 cm, korálky jsou navlečené na pružné lycře. 

Amazonit připomíná svými podmanivými odstíny průzračnou vodu, navozuje klid duše, pocit bezpečí, rovnováhu a harmonii. Je nazýván „kamenem odvahy a pravdy“, používá se k hledání sebe sama, objevení vlastní pravdy a k překonání strachu. Pomáhá svobodně vyjadřovat myšlenky a pocity, stanovit hranice a sebekázeň.

Vyrovnává mnohé aspekty osobnosti, zejména probouzí soucit k ostatním, pomáhá vnímat obě strany problému a přijmout odlišné úhly pohledu.

Je silným talismanem prosperity. Tradičně jej používaly mnohé kultury, např. v Egyptě, Indii, Mezopotámii, kde byl populárním amuletem, stejně jako dekorativním kamenem pro fasády budov. Amazonit byl nalezen v podobě posvátného skarabea mezi Tutanchamonovy poklady. Předpokládá se, že byl třetím kamenem v náprsníku židovského velekněze Árona.

Ve Feng Shui je amazonit spjat s energií vody. Energie vody spočívá v jejím tichu a klidné síle. Je poddajná a výkonná, přináší sílu regenrerace a znozrození. Je energií kruhu života. Vodní energie je tradičně spojována se severní částí místnosti, bytu nebo domu a je spojena s oblastí životní cesty a kariéry. Její proudění zajistí rovnováhu, zachová život v pohybu směrem v před k vytyčným cílům.

Baleno dárkově.

Menu
--