Domů Zboží Od jukyna2

Náušnice NOČNÍ OBLOHA - ONYX / SLUNEČNÍ KÁMEN

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od jukyna2

Katalogové č.: 11143555
Zobrazení: 90x
Vloženo: 4.1.2020
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náušničky NOČNÍ OBLOHA jsou z kvalitního tibetského starostříbra, z minerálů černého onyxu a modrého slunečního kamene, uprostřed je fazetovaná kapka. Náušničky jsou opatřené pojistkou proti vypadnutí.

Celková délka naušnic je 7 cm, šířka 3 cm. Délka kapky je 1,5 cm, průměr slunečního kamene / uprostřed z každé strany / 8 mm, průměr onyxu 6 mm. 

Náušničky odesílám s dárkovým šifonovým obalem, viz foto.

MODRÝ SLUNEČNÍ KÁMEN

Přináší štěstí, moudrost, učí nás komunikaci a dosáhnout až ke hvězdám. Připomíná nám, že i v největší tmě vždy existuje světlo. Napojuje nás na božský zdroj. Přináší klid a je vhodný pro meditace. Ochraňuje duševní a empatickou citlivost. Je také účinný při předávání léčivé energie ze srdce, krku a třetího oka.

Tento fascinující kámen připomínající noční oblohu posetou třpytivými hvězdami obsahuje částečky kobaltu a manganu.

ONYX

Ochranný kámen, brání a ochraňuje před konflikty, dodává sílu, uvolňuje myšlení, pomáhá překonat zábrany. Tajemný černý kámen učí zejména duchovní moudrosti, vede k vážnosti, sebekontrole a cílevědomosti, podporuje vnitřní koncentraci a pokoru. Je to ochranný kámen, brání a ochraňuje před negativitou vědomě namířenou proti vám, v konfliktech všeho druhu, chrání život, dodává sílu, pomáhá v těžkých a nesrozumitelných obdobích, při mimořádném fyzickém i citovém vypětí, přináší ráznost a vytrvalost, poskytuje poučení z minulosti, zvyšuje sebedůvěru a sebekontrolu, pomáhá odstraňovat stará traumata ovlivňující současný život, snižuje strach a obavy.

Menu
--