Domů Zboží Od atelierudivadla

Náušnice Oriental love

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty

Další zboží od atelierudivadla

Katalogové č.: 14264971
Zobrazení: 17x
Vloženo: 8.10.2023
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Objednávky od 1200 Kč mají dopravu zdarma. Chcete-li cokoliv upravit (náramek, kartičku na přání atd.) neváhejte mě kontaktovat, ráda vyjdu vstříč :-)

 Exkluzivní Ručně Šité Náušnice v Orientálním Stylu!

Hledáte dokonalý doplněk pro zvýraznění vaší jedinečné krásy a elegance? Naše ručně šité náušnice z českých rokajlů jsou tím pravým řešením! Každý kousek je vytvořen s láskou a precizností.

Průměr 3 cm

Proč si vybrat naše náušnice?

Orientální Elegance: Naše náušnice jsou inspirovány orientálním stylem, který ztělesňuje krásu a mystiku v jednom. Každý kousek je navržen s ohledem na detaily.

Brilliantní Štrasové Ozdoby: Každá náušnice je zdobena blýskavými štrasovými kameny, které okouzlí každého, kdo vás zahlédne. Tyto náušnice vás nenechají v anonymitě a budete jimi zářit na každé společenské události.

Kvalita Chirurgické Oceli:  Komponenty náušnic jsou vyrobeny z chirurgické oceli, což zajišťuje, že jsou hypoalergenní a odolné. Můžete si být jisti, že naše náušnice jsou šetrné k vaší pokožce a nečernají.

Ruční Práce a Originalita: Každý kousek je ručně vytvořen s láskou a péčí. To znamená, že každá náušnice je originál a má svou vlastní jedinečnou atmosféru. Nikdy se nebudete obávat, že potkáte někoho s tím samým šperkem.

Dárek s Významem: Naše náušnice nejsou jen kusy šperku, jsou to dary s významem. Ideální jako dárek pro vaše blízké nebo jako výraz vaší osobní elegance a stylu. Dodáváme s kartičkou v dárkovém balení.

Dejte svému outfitu ten správný nádech luxusu a exotiky s našimi ručně šitými náušnicemi. Každý den může být příležitostí k záření!

Menu
--