Domů Zboží Od Dag

Náušnice s olivínem a rubíny

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Dag

Katalogové č.: 11514483
Zobrazení: 105x
Vloženo: 24.5.2020
Počet srdcí: 14x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Při nákupu zboží za 1000,- Kč /bez poštovného/ sleva 10%, nákup za 1500,- Kč sleva 10% a malý šperk jako dárek.

Zajímavé náušnice, s různou strukturou, na jedné je připevněn surový olivín na druhé surový chromdiopsid a u obou surový rubín. Náušnice jsou lehounké, velikost 6 cm. Jsou cínovány, patinovány a ošetřeny proti změně povrchu.

Připevněny na zavírací háček, po domluvě mohu zavěsit na jiný, bez zapínání.

 Rubín - Podporuje intuici, tvořivost a zlepšování sebe sama.Díky barevné variabilitě od růžové přes purpurově červenou (tzv. holubí krev), červenou až hnědočervenou je rubín považován za jeden z nejvýraznějších a nejkrásnějších drahokamů. Díky červené barvě, která se přiřazuje k symbolice srdce a vášně, je také oblíbeným symbolem lásky.

Olivín (Peridot) podobně jako řada dalších zelených kamenů spadá pod čakru srdce, kde uklidňuje a také zbavuje stresu. Také pomáhá odstraňovat přílišné emoce, které srdce zatěžují, jako jsou zášť, žárlivost a zlost.

Olivín (Peridot) má takové zvláštní vlastnosti, že jeho barva a brilance zůstává stejná jak na denním světle, tak i při umělém osvětlení.

Menu
--