Domů Zboží Od JINaJANG krystalis

Nefrit tromlovaný (5,4 cm)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od JINaJANG krystalis

Katalogové č.: 13874473
Zobrazení: 38x
Vloženo: 18.2.2023
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Velice kvalitní, tromlovaný nefrit, typické tmavě zelené barvy. Proti světlu je průsvitný a odtajní vnitřní kresbu. Kámen je většího rozměru (5,4 cm), plochého a velmi zajímavého tvaru - tvarem i velikostí je velice vhodný do energetického přívěsku. Nefrit využijeme také v krystalo-terapii, při aktivní energetické práci na sobě nebo jej můžeme nosit i jen tak při sobě a být ponořeni do jeho léčivé, ale současně také pevné energie.

Další fotografie pod textem..

Kámen je známý a používaný do šperků i pro léčebné účely už od pradávna. Je vhodný zejména pro osoby s nedostatečností nebo onemocněním ledvin Za tímto účelem se nefrit používá i pro harmonizaci vody k pití. Celkově pomáhá našemu organismu zbavovat se jedů a škodlivin.

Víte, že nošení šperků je velmi účinná krystalo-terapie? Pokud nosíme kámen často na sobě, integrujeme do sebe jeho energii a poté, co ji máme již dobře uchopenou, pociťujeme zlepšení stavu (vlastností, schopností) v té dané konkrétní oblasti.

Zelená barva kamene pracuje/ladí se srdeční čakrou, konkrétně do ní vnáší jangové (mužské) energie, které nám umožňují umět se postavit sám za sebe. Pokud máme tendence přizpůsobovat se druhým více než je zdrávo, nefrit nám pomůže zachovat si svoji důstojnost, být sám sebou, jednat podle svých potřeb a svého svědomí. Kámen nás vede k upřímnosti k sobě samému. Vedle srdeční čakry pracuje dobře také se solárem. Posiluje a aktivuje ho k jeho plné síle, kterou můžeme využít k tvoření dobrého a hezkého na tomto světě. S jeho pomocí si budeme umět tvořit vlastní realitu.

Rozměry: 5,4 x 1,3 x 0,5 cm.

Lokalita: Jakutsko (Aldan).

    Menu
    --