Domů Zboží Od Ričizhor

Nejušlechtilejším potěšením je radost z porozumění

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce180 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Ričizhor

Katalogové č.: 13346784
Zobrazení: 65x
Vloženo: 18.5.2022
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Úplňkový

Autorský šperk -přívěsek se zeleným Turmalínem Verdelitem v Křištálu

- použita kvalitní nerezová ocel

- velikost přívěsku 49x39mm

Křišťál: je to nejúčinnější léčivý krystal a zesilovač energie na této planetě. Nachází se po celém světě. Pohlcuje, ukládá, uvolňuje a reguluje energii. Uvádí energii do nejdokonalejšího možného stavu a odstraňuje vzniklou nerovnováhu. Jeho čirá barva v sobě skrývá všechny barvy duhy a tím je mu přisuzována osvícená moc sedmé čakry. S touto čakrou je také nejvíce spojován. Je to univerzální kámen, který nás svým čirým božím světlem dělá také tak čirými a pomáhá nám v karmických vazbách, které uvolňuje a pročišťuje. Jeho jasná zář nás spojuje s pramenem původní energie, která sídlí v našich duších, jen ji někdy nevnímáme. Působí jako katalyzátor urychlující výměnu energie, negativní odebírá a pozitivní nás nabíjí. Čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek.  Lze ho použít jako regulátor pro ostatní kameny. 

Duchovní rovina: zvyšuje energii na nejvyšší možnou míru a funguje na všech úrovních bytí. Krystaly křemene v sobě ukládají informace jako přírodní počítač a současně představují duchovní knihovnu, která čeká, až do ní někdo vstoupí. Zvyšuje duševní schopnosti a naladí vás k duchovnímu účelu, pro nějž jste vybráni. Při meditaci je schopen odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, odstraňuje bloky a stává se zrcadlem naší duše.

Zelený turmalín (verdelit):  napomáhá při vyvolávání živých vizí. Otevírá srdeční čakru, zvyšuje soucit, něhu, trpělivost a pocit sounáležitosti. Dodává životní síly. Přetváří negativní energii v pozitivní a zahání pocit strachu. Zelený turmalín zvyšuje otevřenost a trpělivost. Pomocí tohoto kamene lze hledat možná řešení problémů a vybírat ta nejpřínosnější. Svému nositeli přitahuje prosperitu a hojnost. Zelený turmalín pomáhá překonávat problémy spojené s postavou otce. Podporuje studium bylin, podporuje jejich užívání. Připravuje podmínky pro zvýšení vibrací.

Menu
--