Domů Zboží Od U Pihulky - bižuterie

Něžně vílí - náušnice

Cena není dostupná
za 1 pár
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od U Pihulky - bižuterie

Katalogové č.: 11141253
Zobrazení: 65x
Vloženo: 3.1.2020
Počet srdcí: 23x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Dobrý den. Optimální doprava je doprava službou Zásilkovna. Pokud vyberete tento způsob dopravy, prosím uveďte v poznámce objednávky pobočku Zásilkovny, kam budete chtít zásilku odeslat. Neručím za dodání do Vánoc. To záleží na datumu Vaší objednávky a úhradě, dále pak na přepravci. Děkuji za pochopení ;0). Pihu

Náušničky jsou vyrobeny pro dívku či ženu, která chce být originální, jedinečná a nebojí se zaujmout, upoutat pozornost. Náušnice jsou romantické, ale výrazné, nepřehlédnutelné, souměrné, velice originální.

Skvěle vyniknou jak v dlouhých vlasech, kde romanticky promluví vílí řečí, tak upoutají k culíku či ke krátkým vlasům.

Náušničky jsou vyrobeny jako svázané snítky kytiček. Jednu kytičku tvoří vždy 5 kvítků. Jsou vyrobeny zrcadlově, každá je přeci jen malinko jiná, jako v přírodě.

Náušničky jsou vyrobeny technikou háčkování a dále pak omotávání, lepení, tužení..... Jednotlivé stvoly s kvítky lze ještě naaranžovat (naohýbat), dle vlastní představy, jsou totiž zpevněny nerezovým drátkem.  

Náušnička je dlouhá včetně afroháčku cca 5,5 cm, kytičková aplikace je cca 3,5 cm dlouhá. Jednotlivé kvítky mají v průměru do 1 cm. 2 páry silikonových zarážek jsou samozřejmostí.

Afroháčky jsou vyrobeny z chirurgické oceli. Jsou vhodné tedy pro alergiky, pro citlivá ouška. K afroháčku jsou zavěšeny na dvou kroužcích, aby byly dobře chráněné proti vyvléknutí a případné ztrátě.

Na kytičky byly použity bavlnky ze 100% bavlněné příze, skleněné Toho korálky žluté barvy. Květinové aplikace jsou specielně natuženy, aby se nešpinily a lépe odolávaly nošení. Na omak působí tvrdě, lze je však tvarovat.

Náušničky se hodí k této brožce.

Výroba náušniček je velmi pracná, titěrná a vyžaduje preciznost, čas a trpělivost. Každý kvítek či lístek je vyroben s láskou.

Přestože jsou vyrobeny tak, aby byly vhodné pro běžné nošení a neutrpěly, doporučuji je sundávat na spaní, do sprchy, při koupání.....

Barvy se mohou díky nastavení monitoru mírně lišit.

Cena za tento pár.

Menu
--