Domů Zboží Od Ana Hata

Nosila denimky–dlouhý náhrdelník z modrých kamínků

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Ana Hata

Katalogové č.: 3051466
Zobrazení: 62x
Vloženo: 18.9.2012
Počet srdcí: 35x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tento dlouhý náhrdelník je vyroben z krásných kamínků dumortieritu, lapisu lazuli a sodalitu a z kvalitního nerezového drátu.

 

Větší kamínky dumortieritu a lapisu (cca 1,5cm) jsou střídány menšími kuličkami a kostičkami sodalitu (cca 5mm) a menšími kostičkami a kuličkami lapisu a dále doplněny tvarovanými nerezovými drátky. (Drát má atest pro potravinářství)

 

Náhrdelník se hezky nosí k džínům, působí šmrncovně (udělala jsem si podobný a sklidil úspěch :-) )

 

Celková délka náhrdelníku je 102cm, je ji možné po dohodě upravit.

 

Kupujete přesně to, co vidíte na fotografiích.

Pouze pro ilustraci, jak vypadá náhrdelník na postavě, viz poslední doplňkové foto (jedná se ale o jiný náhrdelník).

 

Z těchto kamínku mohu vyrobit i jiné šperky (třeba náušnice, náramek i jiný náhrdelník).

Nebo doplnit náramkem z mé nabídky zde .

 

Lapis Lazuli (Lazurit)

Lapis Lazuli otevírá třetí oko a udržuje rovnováhu krční čakry. Umožňuje duchovní cesty a stimuluje osobní a duchovní sílu. Rychle odstraňuje stres a přináší pocit hlubokého klidu a míru. Dodává vyrovnanost. Je ochranným kamenem, dokáže rozpoznat hrozbu duševního útoku, zastaví ho a vrátí útočící energii zpět k jejímu zdroji. Podněcuje odpovědnosti za vlastní život. Odhaluje vnitřní pravdu, pomáhá sebeuvědomění a umožňuje sebevyjádření. Podněcuje vyšší schopnosti mysli, přináší objektivní a jasný pohled. Podněcuje rozvoj tvůrčích schopností pomocí jejich naladění na zdroj poznání. Pomůže vám vyrovnat se s pravdou bez ohledu na to, kde ji objevíte a přijmout, co se dozvíte. Usnadňuje vyjádření vlastního názoru a vnáší harmonii do konfliktů. Pomáhá při vyjadřování pocitů a emocí.

Lazurit potlačuje bolest, zejména bolesti hlavy.

 

Sodalit

 

Sodalit spojuje logiku s intuicí a otevírá dokořán bránu vnímavosti ducha, neboť přináší informace z vyšší mysli až dolů na tělesnou úroveň. Prohlubuje meditaci, když se ponoříte do meditace navozené sodalitem, dokáže vaše mysl porozumět aktuálním okolnostem vašeho života. Jde o kámen podněcující majitele k cestě za pravdou a ideály, které jej nutí zůstat věrný sám sobě a všemu, v co věří. Jedná se  užitečný kámen pro týmovou práci, neboť přináší harmonii, solidaritu a vědomí společného cíle Podněcuje důvěru a soudržnost členů skupiny a upevňuje pouto mezi nimi. Je to vynikající kámen pro rozvoj  mysli. Potlačuje duševní zmatek a intelektuální závislost. Působí příznivě na slovní vyjadřování myšlenek. Vnáší do mysli klid. Usnadňuje oprošťování od starých vlastností a ustrnulého způsobu uvažování. Vytváří prostor pro neotřelý pohled na svět. V duševní rovině přináší sodalit vyrovnanost a potlačuje návaly paniky. Dokáže transformovat povahu lidí, kteří cítí potřebu neustále se bránit nebo reagují příliš citlivě. Zvyšuje sebevědomí, pomáhá přijímat sama sebe a zvyšuje důvěru ve vlastní schopnosti

 

(podle knížky: Judy Hall, Kameny od  A do Z, Podrobný průvodce světem léčivých krystalů, Praha, 2006)

 

Menu
--