Domů Zboží Od JINaJANG krystalis

Nunderit tromlovaný - vzácný

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od JINaJANG krystalis

Katalogové č.: 14687117
Zobrazení: 7x
Vloženo: 24.5.2024
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: MIMOŘÁDNÁ AKCE: Vážení zákazníci. V obchodě připravena 25% sleva na minerály pro objednávky od 1.000 kč (hodnota zboží, bez dopravy). Platí na všechno zboží kromě dárkových poukazů. Platnost do konce měsíce nebo do oznámení o jejím ukončení. Slevu promítnu do objednávky při jejím potvrzení/přijetí. Děkuji a přeji příjemný výběr a nákup... Ji.

Kvalitní a pěkný, tromlovaný kámen nunderit z Austrálie. Málo známý, šedo-hnědý kámen se zelenými skvrnkami. Jde o zajímavý a dnes již vzácný kámen, který může upoutat pozornost sběratelů a obohatit tak jejich sbírku. Využití nalezne také v krystalo-terapii, je možné jej zapojit i do energetického přívěsku.

Nunderit je vzácný druh syenitu, složený ze zeleně zbarveného egirínu (aegirine) a nahnědlého (šedo-hnědého) draselného živce - ortoklasu. (Na internetu kolují opisované údaje o složení tohoto minerálu, údajné složení andalusit-křemen a epidot. Toto složení není správné, ale epidot i egirín mají stejnou mřížku, jednoklonnou matici, a tím i podobné vyzařování jejich energie).

Nunderit je vzácný minerál, který se nalézá v Austrálii, na jediném místě na světě. Lom je takřka dotěžen a zajímavé vzorky se získávají již jen obtížně. Většina zpracovávané suroviny pochází ze 70.let minulého století.

Obecně patří nunderit mezi minerály, které chrání to, čeho si u sebe ceníme  - zdraví, vztahy, získanou pozici, bezpečí, pohodu. Dokážou nás ochránit před nežádoucími vzorci chování a pochybnostmi o své cestě. V jejich energii snáze vyhledáme stavy a okolnosti, které ladí s námi samými.

Složení minerálu umožňuje energetickou práci na kořenové čakře i srdeční čakře (podle potřeby, pocitu).

Při použití na kořenové čakře je nunderit vynikající uzemňující kámen. Pomáhá nám najít a udržet stabilitu, pevnou půdu pod nohama, ukotvení energie v náročném, neklidném období. Umožňuje, aby věci byly v pohybu a současně nám pomáhá postavit se čelem a s klidem k probíhajícím změnám. Učí nás kreativitě a pomáhá nám nacházet způsoby, jak docílit stanovených cílů.

Při práci na srdečním centru je nunderit minerálem, který nám pomůže s emoční očistou a s negativní připoutaností k něčemu či někomu. V jeho energii budeme chráněni, pokud čelíme mentálnímu útoku. Ochrana spočívá v zacelení a posílení vnějších vrstev naší aury. Následně budeme mít svoji energii k využití pro sebe, místo toho, abychom jí napájeli někoho jiného (mentální upíry). Dokáže posílit sebedůvěru a emocionální sílu a odvahu. Podporuje nás v tom, abychom byli soběstační.

Rozměr: 2,5 x 1,6 x 1,1 cm.

Lokalita: Austrálie, Nundoora, Mootwingee.

Moje pozn.: B8097.

Menu
--