Domů Zboží Od qetino

obal na čtečku - Týrání kočky

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce149 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od qetino

Katalogové č.: 5474641
Zobrazení: 424x
Vloženo: 7.9.2014
Počet srdcí: 68x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Něco pro Opravdové milovníky koček (tedy především ty nefalšované) aneb "Pomstěte se konečně své kočce, však ona už bude vědět, za co!" 

Obal na čtečku v pevných deskách potažených laminovaným bavlněným plátnem, na které byl při laminování přenesený stylizovaný motiv kočky. Kočička na obalu má knoflíkové očičko a dlouhý ocásek, kterým ji můžete omotat a pevně spoutat, což by se s živou kočkou pravděpodobně realizovat nedalo. Vynikající terapeutická pomůcka (myšlena terapie pro majitele obalu, nikoliv pro kočku)! Při tomto terapeutickém spoutání dojde současně k pevnému uzavření čtečky v obalu - praktické na cesty. Vemte si s sebou čtečku a živou kočku nechte raději doma. 

Vnitřek obalu je standardně potažený černou bavlněnou látkou, čtečka je uchycená pomocí gumiček v rozích. Není problém se poštou domluvit na jinou barvu vnitřní strany. Hřbet obalu je ohebný, takže je při čtení možné přední stranu úplně překlopit dospodu. 

NA SKLADĚ je jeden vzorový exemplář, který se hodí pro Kindle 4 nebo 5. Lze objednat i v rozměru pro jiné typy čteček.

POZNÁMKA: Jak Opravdoví milovníci koček patrně poznají, kočka je mourovaná s použitím úryvků textu z knihy Nefalšovaná kočka Terryho Pratchetta.

Menu
--