Domů Zboží Od Zaffra

Obal na diář či knihu A5 - Mandala Shine

355 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce250 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Zaffra

Katalogové č.: 13953147
Zobrazení: 33x
Vloženo: 27.3.2023
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Patříš k těm vzácným lidem, kteří rádi zaboří nos do knihy a nasávají její moudrost a vůni? Nosíš ji všude s sebou a těšíš se na společné okamžiky s ní? Nebo jsi organizovaný typ člověka, který chce mít svůj pracovní i volný čas plně pod kontrolou?

Zabal svůj oblíbený diář, zápisník, skicák, či oblíbenou knihu ve velikosti A5 do krásného designového obalu!

Obal na diář, notýsek či knihu chrání proti mechanickému poškození. Soušástí obalu je poutko na propisku a široká guma k zachycení různých drobných poznámkových papírků či předmětů.

Česká značka - Ruční výroba - Vyrobeno v České republice - Vyrobeno v chráněné dílně.

Vlastnosti:

  • Materiál: Obal na diář je vyroben v kombinaci nádherné efektní umělé kůže, jejíž povrch připomíná drobné lesklé černé kamínky a 100% polyesteru s voděodolnou povrchovou úpravou (materiál je testován dle Öko-Tex Standard 100, třída I.).  
  • Rozměry: 16,5 x 24 cm. Vnitřní rozměry rozloženého obalu: šířka 33 cm, výška. 21,8 mm. Je uzpůsoben na velikost diáře A5. Při velikosti diáře A5 (21x15 cm) se vleze pohodlně notes až do šířky hřbetu 2 cm. 
  • Funkčnost a bezpečnost: Chrání diář či knihu před umazáním, vlhkostí, mechanickým poškozením a skryje titul knihy, pokud je Ti nepříjemná představa, že Ti cizí lidé nahlíží do soukromí.
  • Balení: Obal na diář či knihu doručíme v ochranném průhledném sáčku, příp. v dárkové krabici dle Tvého výběru v objednávce.
  • ÚdržbaObal na knihu je potřeba prát v ruce, ve vlažné vodní lázni. Poté nech okapat a usušit ve svislé poloze. Obal prosím neždímej. Obal nelze prát a ždímat v automatické pračce. Stejně tak, jako sušit v sušičce na prádlo.
  • Kategorie: obal na knihy/ bavlněný obal na knihy/ ručně šitý obal na knihy/ originální obal na knihy

 

Vyrobeno ručně v české chráněné dílně.

Nákupem výrobku podpoříte zaměstnávání osob se zdravotním postižením (OZP). Děkujeme!

    Menu
    --