Domů Zboží Od Orgonity Silmarino

"Oblázek do dlaně" - orgonit sardonyx, zlato

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Orgonity Silmarino

Katalogové č.: 6941299
Zobrazení: 46x
Vloženo: 10.12.2015
Počet srdcí: 31x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

NOVINKA - Osobní orgonitový talisman ve tvaru kamínku z nové mé autorské formy. Je daleko živější než vypadá, pracuje neustále a pomůže Vám:
- chránit Vaše energetické pole
- zvyšovat fyzické a aurické vibrace
- s regenerací, uzdravováním a zvýšením odolnosti
- snížit únavu a harmonizovat spánek
- odstínit škodlivý vlivy elektroniky a geopatogenních zón a mnoho dalšího..

Kus na fotkách je ihned k disposici.
Tento "kámen v kameni" je velmi účinný transformátor energie. Přitahuje, čistí a pozvedá veškerou energii ve svém dosahu. Vhodný na stálé místo domova, pracovní stůl, ale i do zavazadla na cesty...též do kapsy, jako hmatka do dlaně...možno na noc ponechávat v ložnici, ne však rovnou blízko hlavy - mohl by zpočátku rušit usínání. Nepotřebuje žádné energetické čištění ani nabíjení, avšak může prospět každé 3 týdny propláchnout 15 minut pod pramínkem tekoucí chladné vody. 

Složení:
kvalitní krystal křišťálu uprostřed, nádherný karneolový sardonyx a pravé plátkové zlato umístěno viditelně při povrchu, piliny mědi a mosazi, odlit byl postupně ručně v mnoha vrstvách z křišťálové šperkařské pryskyřice do mé autorské nové formy. Povrch sametově matný - dle skutečného mořem ohlazeného oblázku, spodní strana plochá, lesklá.

Balen bude v organzovém sáčku s letákem obsahujícím podrobný popis.
Rozměry: 5,5  cm x 4,2 cm x 2,5 cm
Energetický dosah vytestovaný: cca 12 m

Sardonyx - (vrstevnatý kámen): Název - karneol - podle latinského caro - maso, sarder - podle města Sardes v Malé Asii, persky serd znamená hnědý, onyx - pro jeho vrstevnatost podle řeckého onyx- nehet.

Sardonyx je kámen síly a orchranných schopností. Podněcuje k hledání smyslu života, dodává integritu a napomáhá čestnému jednání... v duševní rovině posiluje vůli i charakter, životní sílu a schopnost sebekontroly. Je ve svém energetickém potenciálu o poznání vitálnější než karneol. Podporuje radost a životní elán, zahání starosti a melancholii, posiluje charakter, pomáhá řešit problémy...též pomáhá při nespavosti.

Křišťál - naprosto nezbytná součást orgonitu - kvalitní křišťál uvnitř je podmínkou pro fungování orgonitu. Dva tenké křišťálové hroty horského křišťálu přírodního vysoké kvality jsou zality uvnitř tohoto  orgonitu. Křišťál je nejúčinnější a nejuniverzálnější krystal pro léčení, očistu, ochranu, harmonizaci... Všechny orgonity Silmarino obsahují velmi kvalitní pečlivě vybírané, očištěné a slunečním zářením nabíjené krystaly křišťálu.

Pravé plátkové zlato 23,6 karátů - přidáno v hojném množství pro svou unikátní schopnost násobit účinky drahých kamenů a zesilovat energii orgonitu.. Nejen vzhled, unikátní vlastnosti a hodnota zlata vedly odnepaměti k jeho používání v klenotech s drahými kameny, ale právě tato jeho schopnost.. Čistí a posiluje účinek každého kamene.

Inspirováno delfíny a mořem. Skutečný oblázek, který poskytl tvar formě pro tento orgonit je z úchvatné přírodní pláže na řeckém ostrově Skopelos.

Pokud se líbí, neváhejte. Vybírejte srdcem...

----------------------

Orgonity Silmarino - Vaše osobní talismany od r. 2010.

Menu
--