Domů Zboží Od Oxanka

Obsidián & Buddha.. Talisman přinášející štěstí

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Oxanka

Katalogové č.: 8279711
Zobrazení: 56x
Vloženo: 19.2.2017
Počet srdcí: 17x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Moji milí,děkuju vám nesčetněkrát za vaši přízeň, za to, že mi píšete své příběhy, že chcete aby vás náramky ode-mě doprovázeli na cestách světem nebo životem. Přinášeli vám štěstí, radost, inspiraci nebo vás ochraňovali.. Děkuji všem, kteří se zajímají. Krásné dny přejí všem. Oxanka ♥

BUDDHA Talisman přinášející štěstí, radost, spokojenost a vnitřní vyrovnanost. Pomůže Vám překonat špatné nálady, neštěstí a bídu reálného světa.

Bud' originální!

Náramek je vytvořený z bavlněné šňůrky s korálky české výroby, minerály a s kovovým korálkem Buddhy...

Zapínání náramku je řešeno stahovacím uzlem, se kterým si velikost jednoduše nastavíte podle potřeby, proto padne na každou ruku. 

Děkujiže nekopírujete mé zboží a nápady! :)

,,Jsme tím co si myslíme. Ze svých myšlenek stavíme svůj svět,,  Buddha

                                                                                       Buddha

Obsidián kámen sebedůvěry, pravdy, upřímnosti ...

Dodává člověku zdravé sebevědomí, které mu pomáhá vyrovnat se s nástrahami každodenního života.
Stejně je kamenem pravdy a upřímnosti, čímž umožňuje člověku mluvit a jednat tak jak to cítí. Pomáhá člověku sáhnout do podvědomí a dostat na povrch všechno hluboko ukryté, ať už pozitivní nebo negativní.
Obsidián dává člověku také sílu znovuobjevit zapomenuté schopnosti, které kdysi měl. Ví se, že obsidián vločkový účinně bojuje s negativní energií. Negativní energii z okolí absorbuje a rovněž proti ní chrání. Tato ochrana je obvykle opravdu velmi silná.
Stejně brání přeměně pozitivních myšlenek na negativní. Odstraňuje pocity stresu a strachu, které ho omezují. Pomáhá také člověku bránit se před psychickým nátlakem a útoky.
Obsidián vločkový podporuje růst ducha na všech jeho úrovních. Harmonizuje ducha, tělo a mysl. Otevírá člověku a jeho mysli nové možnosti, které mu pomáhají posunout se dál. Někdy se považuje i za kámen jasnosti, či nadhledu.

Vyzkoušejte sílu léčivých kamenů i Vy!

Není to jen léčivá síla a energie drahých kamenů,je to i spojení s přírodou a její krásou. Proto se na chvíli zastavte,odpočiňte si,relaxujte a kochejte se dary,které Vám příroda přináší. ;)

Bižuterii si určitě sundavejte na noc před spaním, při sportu, návštěvě bazénu, v soláriu a dalších aktivitách, které by ji mohli poškodit.

https://www.fler.cz/zbozi?ucat=361392  

https://www.fler.cz/shop/oxanka  

Menu
--