Domů Zboží Od Kobayashi

Ochránce aury.

445 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Dobírka
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Kobayashi

Katalogové č.: 10938636
Zobrazení: 80x
Vloženo: 10.10.2019
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský přívěsek se zeleným kunzitem (hiddenitem) z Afghánistánu. Použita chirurgická ocel, slitina cínu a stříbra v poměru 97%cínu 3%stříbra. Velikost přívěsku 5,8×3,4×0,4 cm. Velikost kamene 3×1,7×0,4 cm.

Vlastnosti: Poklidný kunzit je mimořádně duchovní kámen s vysokými vibracemi. Probouzí k činnosti srdeční centrum a vyvolává ničím nepodmíněnou lásku. Probouzí myšlenky vedoucí k lásce a vzájemné komunikaci. Vyzařuje mír a propojí vás s univerzální vesmírnou láskou. Kunzit navozuje hluboké a soustředěné meditativní stavy. Je velice prospěšný pro každého, kdo zjistí, že se do meditace dokáže ponořit jen s obtížemi. Současně zvyšuje tvůrčí schopnosti. Kunzit vede k pokoře a zvyšuje ochotu sloužit druhým. Je to ochranný kámen, jenž se dokáže postarat jak o jednotlivce, tak o veškeré okolní prostředí. Umí rozptýlit vše negativní. Slouží jako štít pro auru, kterou chrání před nežádoucími energiemi. Vytváří kolem ní ochrannou clonu. Rozptyluje připojené entity a duševní síly, které z nich vycházejí. Svému majiteli přináší schopnost být soběstačný a chráněný; dokonce i uprostřed početného davu. Kunzit zesiluje energetické pole kolem těla. Umožňuje svobodně dávat najevo své pocity a myšlenky. Odstraňuje z cesty překážky a pomáhá přivyknout tlakům života. Dokáže pomoci při odkrývání dosud zablokovaných vzpomínek. Zvyšuje míru tolerance vůči sobě samému i vůči ostatním. Má moc spojovat rozum, intuici a inspiraci. Kunzit lze použít jako pomůcku k pročištění pozůstatků starých citů. Duchovně kunzit aktivuje srdeční čakru a uvádí ji do souladu s krkem a třetím okem.

Umístění: Držte nebo položte na vhodném místě. Lze jej rovněž užívat jako elixír. Na slunečním světle kunzit bledne. Noste jako přívěsek nebo připevněte k mobilnímu telefonu či k počítači. 

Očista: Můžeme čistit přes noc v misce vody, nebo na něj necháme několik minut vodu proudit. Jelikož je kunzit citlivý na přímé sluneční světlo, bledne, ztrácí barvu, nabíjíme jej sice delší dobu, ale bez přímého dosahu slunce.

    Menu
    --