Domů Zboží Od HOGA - šperky

Ochranný amulet - chromdiopsid a černý granát

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od HOGA - šperky

Katalogové č.: 7075785
Zobrazení: 111x
Vloženo: 30.1.2016
Počet srdcí: 18x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Kamínek použitý v přívěsku je AA kvality a pochází z Jakutska. Kamenu se pro jeho krásné zbarvení říká také ruský smaragd.

Chromdiopsod napomáhá k vnitřnímu poznání, očistě těla i duše, k nabytí rovnováhy, k získání láskyplného soucitu se vším živým v přírodě a dosáhnout harmonie. Svému majiteli napomáhá urovnat jeho výkyvy nálad. Také tiší neklid. Napomáhá otevírat srdce těm, kteří to potřebují.
Tento kámen napomáhá i očistit lidské tělo a tmavé diopsidy tohoto zvláštního kamene chrání majitele před silami ze záhrobí, či černou magií. Zároveň je i pro svého majitele výborným pomocníkem, co se týče posilování imunity.

Přírodní kvalitní dokonalý krystal černého granátu melanitu pochází z Mali.

Granát má silnou schopnost dodávat energii, pomáhá nabírat a obnovovat naše síly.Granát pročišťuje čakry a dodává jim energii, která čistí a udržuje v rovnováze. Dle naší potřeby přináší klid nebo touhu. Říká se, že granát umí varovat před blížícím se nebezpečím, a již proto se používá jako amulet. Granát v nás povzbuzuje lásku a oddanost, dokáže napravit citovou disharmonii, podporuje pevné vztahy a zájem o druhého.Tento kámen dodává sílu, podněcuje aktivitu a posiluje pud sebezáchovy ,otevírá srdce dokořán, zvyšuje sebedůvěru, regeneruje tělo, podněcuje metabolizmus, léčí páteř, záda, čistí krev, dodává energii, blahodárně působí na srdce a plíce, pomáhá při vstřebávání minerálů a vitaminů. Tento kámen se nosí tak, aby se dotýkal kůže.

Cena je včetně řetízku. Při objednávce, prosím, napište požadovanou délku :-).Přívěsek byl pečlivě broušen, patinován, leštěn a ošetřen antioxidantem.

Menu
--