Domů Zboží Od Atelier Silvie

Ohňová víla

854 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce125 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Atelier Silvie

Katalogové č.: 556546
Zobrazení: 15x
Vloženo: 24.11.2009
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tento šperk přímo září. Je nejen zajímavý svým originálním designem, ale přitahuje pozornost na první pohled i svou výraznou barvou z níž energie přímo sálá. Jak jinak, vždyť jde o Ohňovou vílu. Je to atypický a luxusní šperk pro dámu s fantazií, která se chce být originální, přesto elegantní, více hledá a dotváří, než slepě přejímá. Jde o šperk pro osobnost, která je zcela sama sebou a ráda to dává najevo. Nekupujte si jej, je-li Vaší touhou "být in", ale zauvažujte o tomto modelu, chcete-li být neopakovatelná a zajímavá. 

Tento šperk je vyroben ze 100%-ního hedvábí ručně malovaného teplem fixovatelnými barvami na hedvábí v barvě velmi sytě rezavooranžové, mírně lomené do hněda. Výsledný odstín však není měkce skořicový, ale velmi výrazný a intenzivní, jak ilustrují fotografie. Místy je oranžovohnědá promelírována metalickou měděnou barvou, což dojem ohnivého temperamentu, kterým šperk působí, ještě zvyšuje.

Teplem fixovatelné barvy tkanině částečně odebírají její jemnou splývavost a naopak ji mírně natuží. Právě pro tento efekt jsem tyto barvy zvolila, jejich zásluhou tkanina drží žádaný tvar a náhrdelník působí krásně bohatým a načechraným dojmem. Náhrdelník je doplněn naušnicemi provedenými ve stejné barevnosti i materiálu. Kovodíly jsem zvolila v barvě staromědi. Náhrdelník se zapíná velmi pohodlně, zvolené americké zapínání je i dostatečně spolehlivé. Obvod náhrdelníku je cca 46 cm. Na požádání jej mohu dodatečně prodloužit dle Vašich požadavků nastavením řetízku u zapínání. Stačí mi sdělit požadovaný rozměr vnitřní poštou.

Náhrdelník je možno prát, podrobný návod na praní a údržbu tvaru přikládám k výrobku.

Menu
--