Domů Zboží Od Kobayashi

Ohřej se miláčku.

345 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Dobírka
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Kobayashi

Katalogové č.: 8148640
Zobrazení: 42x
Vloženo: 11.1.2017
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský přívěsek s ohnivým achátem. Použita chirurgická ocel, slitina cínu a stříbra v poměru 97%cínu 3%stříbra. Velikost přívěsku 4,2×1,9×1,5 cm. Velikost kamene 2,4×1,9×1,5 cm.

Vlastnosti: Ohnivý achát udržuje pevné spojení se zemí. Jeho energie působí uklidňujícím způsobem, přináší pocit bezpečí a jistoty. Jakožto krystal se silnými uzemňujícími účinky dokáže poskytnout oporu v těžkých chvílích. Ohnivý achát má značné ochranné účinky, zejména proti uhranutí. Vytváří kolem těla ochranný štít, odráží negativní síly zpět k jejich zdroji, aby původce špatného pochopil, co ve skutečnosti činí. V tělesné rovině je ohnivý achát spojen s živlem ohně a napomáhá sexuálním aktivitám. Zažíhá kořenovou neboli základní čakru a podněcuje vitalitu na všech rovinách. V duševním životě ohnivý achát odstraňuje strach a zajišťuje pocit naprostého bezpečí a jistoty. Nošení ohnivého achátu napomáhá schopnosti vhledu do nitra věcí a současně umožňuje s co nejmenší námahou dospět k řešení vnitřních problémů. Pomáhá odstranit chtivost a destruktivní přání. Lze jej použít i při léčbě závislostí. V duchovní rovině přispívá tento ochranný kámen k uvolnění, při kterém tělo „změkne“ a posiluje schopnost meditace. Tvrdívá se o něm, že představuje symbol naprosté dokonalosti. Dodává duchovní odvahu a pomáhá při rozvoji vědomí.

Léčebné využití: Tento kámen léčí žaludek, nervy, systém žláz s vnitřní sekrecí a poruchy oběhového systému. Prospívá zraku, posiluje noční vidění a pročišťuje zrak na vnitřní intuitivní i vnější tělesné úrovni. Rezonuje s meridiánem zvaným trojitý ohřívač a lze jej použít k obnovení vnitřní rovnováhy, neboť z těla odstraňuje návaly horka. Ohnivý achát přináší tělu vitalitu a chrání jeho energii před vyhořením. Pokud je položen na vyhořelou čakru, postará se jemně o její nové napojení. Na nejjemnější úrovni pročišťuje ohnivý achát éterické bloky a dodává energii auře.

Umístění: Ohnivý achát lze nosit dlouhou dobu. Je možné jej podle potřeby umístit na hlavu nebo kteroukoliv část těla.

Očista: Pod proudem vlažné vody, nebo přes noc v misce vody společně s křišťálem. Acháty všeho druhu, nabíjíme libovolně dlouho na přímém slunci.

    Menu
    --