Domů Zboží Od Igu

Olej na plátně. Krásný moderní obraz 50*70

7 770 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený1500 Kč
Optimální doprava dle prodejce1500 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Igu

Katalogové č.: 11821825
Zobrazení: 209x
Vloženo: 9.10.2020
Počet srdcí: 20x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Originální olejomalba "Vítr změn", ručně vyroběné umělecké dílo, jediné svého druhu.

Hudba + moře + vítr, neuvěřitelný koktejl, který dokáže zázraky, a co je nejdůležitější, určitě povede ke změně. Každému, komu není lhostejná nekonečná mořská vzdálenost, hudba a teplý vítr na pobřeží, ocení jeden z mých jasných interiérovych olejomaleb.

      Neváhám ve své práci míchat styly a dokonce k nim přidám něco vlastního, většinou jasné barvy a ostrý kontrast. Ačkoli je tedy základem abstrakcionismus, kubismus, neorealismus a modernismus, ale vždy i zdánlivě běžná témata obsahují emocionální a psychologickou zátěž, nevytvářím bezmyšlenkovitě a každý tah má svůj vlastní význam, proto zde můžete najít prvky symbolismu, fantazi, postmodernismu a Metafyzická malba. Téměř vždy jsou postavy nebo objekty v pohybu, stejně jako v kinetickém umění, někdy jsou zjednodušeny na primitivismus a futurismus. Ale vždy také najdete prvky neoimpresionismu, surrealismu a expresionismu. Možná toto míchání stylů někoho odvrátí, ale doufám, že si naopak každý prvek najde svého obdivovatele. Hlavní věcí v mé práci je přinést lidem pozitivní jasné emoce.

 

     Všechna moje díla jsou chráněna autorskými právy a všechna práva si vyhrazuje umělec, jsou opatřena několika bezpečnostními prvky proti padělání a pokud máte zájem, můžete vždy ověřit pravost autora tím, že si vyžádáte potřebné informace.

 

Bez ohledu na Vaše filozofické preference, národnost, občanství nebo barvu pleti - přeji vám Vše nejlepší! Oceňujte a milujte umění, protože člověk byl stvořen na podobu Stvořitele, což znamená, že je jeho hlavním účelem - tvořit!

Menu
--