Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Olivínový náramkoprsten pro I.

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce120 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 6278467
Zobrazení: 87x
Vloženo: 30.4.2015
Počet srdcí: 16x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Slunce hladí tváře... rafinovanost, ženskost, něha...

Autorský nerezový šperk podle vlastního návrhu, jehož střed zdobí něžný motiv mandaly. Šperk je spojením náramku a prstenu. Zdobí jej 3 olivíny (3 x 5 mm). Kameny mají svěží zelenou barvu, jsou průsvitné. Na slunci se prosvítí a zdůrazní svou barvu.

Středový motiv náramku je ukončen řetízkem z chirurgické oceli. Celkový obvod náramku měří 17 cm. Zapínání je kovaný háček a protikus (očko). Náramek je napevno spojen s prstýnkem dvěma řetízky z chirurgické oceli ( 2 x 10,5 cm). Vnitřní průměr prstenu měří 19 mm, kroužek je pevně spojený.

Šperk je ručně vyroben (kromě řetízků z chirurgické oceli). Konstrukce je z ATESTOVANÉHO nerezu a bezolovnatéh cínu s obsahem stříbra.
Ušlechtilý nerez je atestovaný, netečný stálobarevný materiál. Neodírá se, nešpiní, neoxiduje, nemění svou barvu. Nerez je ve srovnání se stříbem nesrovnatelně pevnější. V kombinaci s pečlivým zpracováním jde o šperk, který výborně odolává mechanickému poškození, je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Nevyžaduje další údržbu. Běžné nečistoty můžete očistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem. Cín podle potřeby přeleštit Auronem (vata k cídění drahých kovů), utěrkou na šperky nebo švédskou utěrkou.

Výrobek je profesionálně detailně zpracován. Pájen je čistě, velmi jemně a precizně. Všechny konce a očka jsou pečlivě zapravena, zabroušena, zapájena. Náramek je tvarován tak, aby dobře seděl na zápěstí. Nemá tendenci se překrucovat nebo přetáčet na rubovou stranu.

Hmotnost náhrdelníku je 9,7 gramů. Na požádání pro Vás můžu vyrobit další kousky k sadě, například náušnice, náramek,...

Menu
--