Domů Zboží Od Muana

Olivové mýdlo s měsíčkem lékařským

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Muana

Katalogové č.: 4779318
Zobrazení: 143x
Vloženo: 1.2.2014
Počet srdcí: 68x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milí zákazníci, počínaje dnem 28. 5. 18 neberu objednávky na zakázku, ani na zboží skladem. Děkuji za pochopení. Hezké léto.

Ručně vyráběné hojivé přírodní mýdlo metodou za studena s měsíčkem lékařským, obohacené o výživnou složku extra panenského olivového oleje. Bez parfemace, mýdlo má svou přirozenou vůni po olivách a měsíčku, mě osobně jeho vůně připomíná letní louku nebo vůni slunce v čerstvě sundaném usušeném prádle.

Mýdlo je vhodné na hojení různých ran

Květní lupínky měsíčku lékařského, které jsou v mýdle obsaženy, neustále a postupně uvolňují látky zvané fytoncidy, rostliná antibiotika, která dokáží likvidovat bakterie a plísně.

Mýdlo jsem záměrně nechala poměrně jednoduché co se týče receptury bez nějakých esencí, neb je samo o sobě silné a přitom jemné ke kůži. O hydrataci se zde stará výživná složka přidaná na konec po sodné reakci, a to kvalitní řecký extra virgin olivový olej, který dokonale hydratuje a také dal mýdlu vůni. Svojí bází, viz složení, se jedná o mýdlo olivové.

Měsíček lékařský:

odstraňuje podráždění pokožky, má schopnost zjemňovat pokožku, užívá se na těžce se hojící rány a vředy, křečové žíly, ekzémy, drobná poranění a bolesti kolem nehtů,(tzv.záděry) kožní defekty, mykózy(plísně na nohou), opruzeniny, proleženiny, omrzliny, zapařeniny, defekty prsních bradavek následkem kojení, krevní podlitiny.

Tvar:      čtvercové formy silná kostka

Složení: 

olivový olej, palmový olej, kokosový olej, silný odvar z měsíčku, NaOH, extrakt z gr.jádra, extrakt z mrkve, extra virgin olivový olej

!!!Neobsahuje parfémy, proto je vhodné i pro astmatiky!!!

Hmotnost: 110 g - odpar dle doby zrání na dřevěných roštech, max. 10 %

Balení: celofán s etiketou

Nezapomeňte se podívat i na moje mýdlenky, aby bylo nového obyvatele koupelny kam uložit:)

Kupující koupí mýdla bere na vědomí, že se seznámil s obecnými informacemi v sekci Mýdla a tuhé šampony, které najde v profilu.

Menu
--