Domů Zboží Od Leontje

Opalit/Onyx/Chir.ocel-Intuice, síla

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené220 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Leontje

Katalogové č.: 10047185
Zobrazení: 29x
Vloženo: 8.11.2018
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek je vyroben z přírodních polodrahokamů. Navlečen na pružném lanku. Kovoé doplňky jsou uz chirurgické oceli, vhodné pro alergiky. Korálky jsou ve velikosti 8mm.

Velikost náramku 17-18cm - lze na přání zvětšit či zmenšit.

Opalit: naděje,  relaxace, intuice, emoce, rozhodnost

Opalit se používá ke zlepšení nálady, podporuje relaxaci. Je vhodný  k posílení emoční síly během období stresu. Je užitečný při zmírňování deprese a snižování agresivního chování.

Opalit vytváří emocionální rovnováhu. Pomáhá vyrovnat se se změnami na všech úrovních. Je zároveň kamenem přání a naděje. Přináší vše, co potřebujeme (pozor - ne všechno, co si přejeme). Používá se jako ochrana při dlouhých cestách. Vytváří v nich cit pro měsíční fáze a jejich působení na vše živé. Měsíční kámen je velmi vhodný pro ženy: zmírňuje stres, emocionální napětí a emocionální výkyvy. Podporuje cítění, intuici a emocionalitu, nikoliv racionalitu. Výrazně zlepšuje naši vnímavost. Pomáhá nám dostat pod kontrolu náhle a prudké citové výkyvy. Aktivuje jasnozřivé schopnosti. Velmi vhodný kámen na rozhodování a řešení problémů. Stačí ho držet v receptivních ruce nebo si ho dát na noc pod polštář - odpovědi se dostaví. Čistí od negativní energie.Posiluje "ženskou" stránku - akceptaci, přizpůsobivost, dosahování přes postupné usměrňování. Nastoluje klid mysli, vyrovnanost a harmonii a podporuje telepatii.

Onyx: síla, sebedůvěra, zklidnění

Onyx je kámen zvyšující schopnost sebedůvěry a sebekontroly. Přináší životní sílu a poskytuje oporu v náročných situacích. Dodává ráznost a nadhled a pomáhá zachovat klid a pozitivní přístup. Chrání před negativitou vycházející z konfliktů. Usnadňuje řešení vnitřních sporů, zmírňuje těkavost a podporuje stálý přístup k životu. Zvyšuje schopnost dělat řádně uvážená rozhodnutí.

Každý náramek je zabalen v dárkovém pytlíčku.

Menu
--