Domů Zboží Od Ondruškovic

Opasek černý s nerez přezkou

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce180 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Ondruškovic

Katalogové č.: 12171862
Zobrazení: 85x
Vloženo: 27.1.2021
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Opasky s přezkou z nerez ocele, vyrobený z kvalitní třísločiněné usně. Tento 3,4cm široký opasek je momentálně dostupný pro maximální rozpětí obvodu 100cm až 112cm /5 dírek/, středová dírka/obvod pasu/ je 106cm, celková délka opasku i s přezkou je 123cm. Tento typ přezky je vhodný pro alergiky, přezka i šoubek jsou z nerez ocele, místo nýtování je prošitý u přezky sedlářským stehem.


Opasek Vám rádi zdarma na zakázku zkrátíme na Vaši míru. Požadovanou délku po středovou dírku uveďte, prosím, v poznámce v objednávce (pod doručovacími údaji).

V objednávce uveďte, prosím, požadované míry /celkovou délku pásku včetně přezky a obvod kalhot/. Nejlépe změřit stávající opasek od hrotu trnu přezky /tj. včetně délky přezky/až po nejpoužívanější dírku /to je míra, která udává obvod pasu/. K této míře my pak přidáme dvě dírky na obě strany a nadměrek-špičku opasku /tj. celkem cca 17cm od Vámi naměřené dírky ke konci opasku/.

Jiná barva je možná...

Velmi kvalitní, opasková přezka z nerezové oceli. Vysoká životnost, pevnost. Zatížení při přetržení: 400 kg

Pokud chcete opasek jako dárek a nejste si mírou jistí, případně si chcete doma v klidu upravit délku sami, stačí koupit takto a doma celkem jednoduše zkrátit. Opasek má konec s přezkou na jeden sedlářský šroubek. Stačí tedy rovně zaříznout, udělat jednu dírku a přezku přešroubovat /ilustrační foto/:

    Menu
    --