Domů Zboží Od Antonia

Oranžová kabelka

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Antonia

Katalogové č.: 449586
Zobrazení: 7x
Vloženo: 28.9.2009
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Momentálně jsem na mateřské dovolené a mám čerstvě druhé miminko. Proto je veškeré zboží na objednávku nutno předem konzultovat a výrobu Vám buď potvrdím, nebo se můžeme dohodnout na pozdějším termínu dodání. Aktuálně se snažím vyhovět všem zájemcům, ale děti mají přednost. Děkuji za pochopení.

Taška je zhotovena z bavlněného manšestru. Vrchový materiál má jemný vroubek, na kterém se střídají jemné proužky ve dvou odstínech oranžové barvy.

Kabelka je v předním i zadním dílu prošita denimovou bavlněnou nití černé barvy. Nit vytváří na vrchovém materiálu pravidelný geometrický vzor. Boční díly jsou prošity jen uprostřed, protože každý z bočních dílů nese po jedné nakládané kapse s podlepeným a ozdobně prošitým průhmatem. Obě kapsy jsou na suchý zip černé barvy.

Ucha jsou z černé polyesterové popruhoviny. K tašce jsou upevněny čtyři úchyty, do každého je navléknutý jeden kovový stříbřitý kroužek. Úchyty jsou z téhož materiálu jako samotná ucha. Každý úchyt je pevně všit mezi přední/zadní díl a podsádku. Obě ucha jsou ke kroužkům upevněna provléknutým a následně v kraji prošitým koncem. Ucha jsou též prošita ve svém středu s polovičním překladem. Díky tomu jsou v místě proševu užší a snáz se drží.

Vnitřní část kabelky je začištěná podšívkou černé barvy. Podšívka je polyesterová, jednoduchá, šitá bílou polyesterovou nití. Nese jednu vnitřní kapsu s bílým prošitím průhmatu. Podšívka je zajištěna prošitím v horním kraji kabelky a překryta podsádkou.

Podsádka je z vrchového materiálu a nese černé zdrhovadlo. Dolní okraj podsádky je přistehován k podšívce ručně, a to černou denimovou nití použitou k proševu vrchového materiálu. Zdrhovadlo je hrubé, bundový typ, jezdec kovový, zuby plastové. Jezdec zdrhovadla je vybaven poutkem z černé polyesterové popruhoviny.

Celá kabelka je podlepená silnějším vlizelínem a vypodložena molitanem o síle 0,5 cm. Vrchový materiál s vlizelínem a molitanem tvoří dohromady prošev. Taška díky tomu pěkně drží tvar, má hladký povrch a je velmi pevná. Nemačká se a je ručně pratelná. Sražen se obávat nemusíte. Materiál před zpracováním vždy peru tak, aby se při následném praní hotový výrobek nesrazil.

Rozměry kabelky: 32 (š) x 32 (v) x 9 (h) cm

Výška boční kapsy: 14,5 cm

Délka uch (včetně úchytů s kroužky): 78 cm

Délka uch: 70 cm 

Kroužky: průměr 3,5 cm

Délka zdrhovadla: 35 cm

Poutko na jezdci: 4,5 (d) x 1,5 (š) cm

Podsádka 5,5 cm

Vnitřní kapsa: 20 (š) x 13,5 (v) cm

    Menu
    --