Domů Zboží Od Hydys

Orgonit * Kužel 2* Apatit s granáty

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna120 Kč
Zásilkovna - na adresu130 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Hydys

Katalogové č.: 2860016
Zobrazení: 17x
Vloženo: 9.7.2012
Počet srdcí: 49x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Nově ZÁSILKOVNA ♥ Dobírka bude odeslaná pouze se závazným vyjádřením, že si jí určitě vyzvednete - napsat pod objednávku *** Děkuji *** Dárkově baleno s Certifikátem * Pro Radost je přidán dárek

Tato nabídka - ihned k odeslání.

Vyobrazený orgonit je ve tvaru kužele celý čirý s krystaly apatitu.

Kužel s apatitem - je universální vlastnostmi jako každý orgonit - rozráží geopatogenní zóny, eliminuje elektromagnetická záření, dodává energii - dosah orgonové energie do 10 m ( dle vnímavosti majitele ). Obsahuje : ve špičce apatit, ve střední části spoustu křišťálu, ve spodní vrstvě disthen a akvamarin.

Hmotnost 115g, základna 4,5 cm - výška 5 cm.

Barva :  čirá s odlesky špon a polodrahokamů.

Křišťál - zesilovač a aktivátor orgonitové energie - přes křišťálek nám orgonit dodává energii, vitalitu, životní sílu. Také ze svého okolí odstraňuje škodliviny ( škodlivé výpary, smog, záření z elektrospotřebičů, z PC ....) Paměťová buňka země...

 

Apatit - nádherný kámen barvy letního nebe ... Kámen andílků ... polodrahokam motivace -  uvádí tělo do rovnováhy a harmonizace. Dodává energii na všech úrovních...také vysoce meditační kámen.  Jeho nejsilnější vlastnost nenechává nás letargické - nutí nás k činům v pozitivním směru k nám. Léčebně je vhodný při všech problémem s kosterní soustavou.

Granát - magický symbol lásky - velmi výborný pomocník pro uvolnění našich skrytých přání a potřeb z podvědomí - snadněji se s jeho pomocí vyjadřujeme a projevujeme emoce...podporuje a aktivuje naši sexualitu...zadíváním se do jeho záblesku se uvolní naše potřeby...

Granát - kámen síly a energie - také lásky / emocí na vyšší úrovni.

Disthen - kámen komunikace, velmi důležitá součást našeho bytí, bez komunikace se nedá kvalitně žít. Má spoustu pozitivních vlastností - aktivuje činnost mozku, napomáhá logickému myšlení, srovnává a dává do rovnováhy hormonální reakce, pomáhá při problémech pohybového ústrojí, čistí a aktivuje vnitřní orgány a spoustu dalších pozitivních vlastností...Je to velmi silný vysílač a zesilovač pozitivní energie.

Akvamarin - Kámen barvy moře...projasňuje a zklidňuje naší duši..., říká se, že je to kámen mystiků a léčitelů - čistoty mysli, cudnosti a nevinnosti. Učí nás být v každé situaci čistým, dobrým člověkem. Udržuje věčné mládí a přináší nám štěstí do života. Léčitelsky ovlivňuje vnímání bolesti - tlumí, vhodný při všech onemocnění krku, blokaci šíje.

 

Bude přiložena rada jak pyramidu používat při mentální technice - ALFA - pozitivní myšlení.

Proč si tento orgonitek pořídit?

Když nám náš energetický systém dává signály -  že něco není vpořádku. Tz.: vnímáme přecitlivěji starosti, jsme nespokojeni v mezilidských vztazích, máme strach/obavy, nebaví nás práce, když druhým závidíme, míváme často depresivní stavy - to vše je signál, že něco není vpořádku a naše podvědomí se brání.

Jak si vybrat ten správný pro sebe?

Vždy použít vlastní intuici - něco vás zaujme : barva, tvar, třpytivý záblesk v orgonitku, vnímavější vidí v seskupení špon bytosti, zvířátka..., obliba polodrahokamu, vnitřně již tento první krok při výběru dává předpoklad, že napojení bude rychlejší.

Orgonit obsahuje více druhů kovových špon, křišťál s měděnou spirálou , čirou pryskyřici, používanou i ve zdravotnictví.

Menu
--