Domů Zboží Od Hydys

Orgonit - Lilie

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna120 Kč
Zásilkovna - na adresu130 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Hydys

Katalogové č.: 2114900
Zobrazení: 1x
Vloženo: 27.10.2011
Počet srdcí: 23x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Dárkově baleno s Certifikátem * Pro Radost je přidán dárek ♥ *** Nově ZÁSILKOVNA ♥ Dobírka bude odeslaná pouze se závazným vyjádřením, že si jí určitě vyzvednete, napsat při objednávání do POZNÁMKA*** Moc Děkuji ***

Chtěla bych vám nabídnout orgonit, který má hodně možností využití : můžeme si ho zavěsit do prostoru, položit k PC, jako dekorační těžítko ...položit si na něj talířek s potravinou, tekutinou...

Je tvořen při úplňku.

Úplněk/ nejsilnější fáze měsíce - byl vždy považován za magický den - měsíc má vliv na naše tělo i psychiku i na různé přírodní úkazy.

Proč si tento orgonitek pořídit?

Když nám náš energetický systém dává signály -  že něco není vpořádku. Tz.: vnímáme přecitlivěji starosti, jsme nespokojeni v mezilidských vztazích, máme strach/obavy, nebaví nás práce, když druhým závidíme, míváme často depresivní stavy - to vše je signál, že něco není vpořádku a naše podvědomí se brání. 

S nemocným energetickým systémem jsme náchylnější k onemocněním těla.

Orgonitová energie je velmi silná a účinná, ale nenahrazuje odbornou lékařskou péči ani nedokáže zázraky.

Lilie =  tento orgon je naprogramovám k široké škále odstraňování negativní energie/eliminuje záření, geotopatogenní zóny  - universál -  do větších prostor, kde se během krátkého času pohybuje více lidí ( obchod, lékařské ordinace, kanceláře, rehabilitace, masážní prostory, kadeřnictví a pod. ) Je mohutnějsí a plný polodrahokamů , obsahuje  4ks křišťálu - zesilovače, velkou měděnou spirálu pro rychlejší tok energie.

V běžné domácnosti se umistňuje do místnosti, kde se rodina nejvíce zdržuje.

 Vhodný i pro nemocného - odstraní všechny geotopatogenní zóny/záření z prostředí, kde se nemocný nejvíce pohybybuje - rychlejší hojení.


Velikost 9 cm x 5 cm ( vnitřní otvor 1,5 cm ) -  hmotnost 270 g.

Barva: horní část narůžovělá ( energie ) spodní bleděmodrá ( andělská ) s odlesky polodrahokamů.


Rozsah orgonové energie okruh do 15 m.

Na internetu je o pozitivním účinku orgonu už tolik napsáno, že kdo by chtěl vědět více, najde si podrobnější zdroj informací.

    Menu
    --