Domů Zboží Od Orgonity Silmarino

Orgonitová hvězdice "smaragdová zátoka"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Orgonity Silmarino

Katalogové č.: 2687576
Zobrazení: 16x
Vloženo: 5.5.2012
Počet srdcí: 29x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Orgonitový šperk - talisman - přívěšek ve tvaru mořské hvězdice.
Je živější než vypadá, pracuje stále a pomůže Vám:

- chránit Vaše energetické pole
- zvyšovat fyzické a aurické vibrace
- regenerovat, uzdravovat a zvýšit odolnost
- snížit únavu a harmonizovat spánek
- odstínit škodlivý vlivy elektroniky a geopatogenních zón a mnoho dalšího..

Ihned k disposici je kus na doplňkových fotkách.

Jako každý orgonit, i tato mořská hvězdička je transformátorem energie. Přitahuje, čistí a pozvedá veškerou energii ve svém dosahu. Vhodná jako přívěšek, šperk, do kabelky, ke sklenici vody.. Narozdíl od volných kamenů či běžných šperků nepotřebují kameny zalité v orgonitu žádné energetické či jiné čištění nebo nabíjení.

Složení:
kvalitní krystal křišťálu uprostřed, zelené pravé smaragdy  bohatě podkládané pravým plátkovým zlatem 23,6 karátů hlavně ve středu, piliny mědi a mosazi, odlita byla v několika vrstvách z křišťálové šperkařské pryskyřice.
Očko na zavěšení z obecného kovu barvy zlaté a hedvábná ručně barvená šňůra v ceně (pokud preferujete obojkový drát, uveďte při objednání - jak může vypadat teto tvar na krku viz doplňkové foto kusu s jinými kameny)


Balena bude v čirém zip sáčku s letákem obsahujícím podrobný popis.  (Dárkový modrý organzový sáček na objednávku - pokud připíšete při objednání, zvýší cenu balného a poštovného o 20 Kč).
Foto jak vypadá na obručovém drátu a zabalená s popisem najdete u podobné již prodané s českým granátem.

Rozměry:
5,5 cm x 5,5cm x 0,5 cm
Energetický dosah vytestovaný: cca 2,5 m

Pokud je pro Vás silné energetické působení/účinnost orgonitu zásadní, doporučila bych pořídit si krom tohoto šperku ještě jeden větší talisman.

Smaragd
je kamenem inspirace a nekonečné trpělivosti. Propůjčuje životu vyrovnanost a integritu..Coby kámen úspěšné lásky přivolává domácí štěstí a a věrnost. Zvyšuje pocit jednoty, ničím něpodmíněné bezvýhradné lásky, podporuje partnerské vztahy, které udržuje v rovnováze, přináší přátelství...
Zajišťuje tělesnou, citovou a duševní rovnováhu. Pomáhá soustředit  se na své záměry, posouvá vědomí na vyšší úroveň...Kámen regenerace a uzdravení.. zvyšuje schopnost užívat si života plnými doušky a v celé jeho kráse.   Podněcuje k pozitivním činům... zvyšuje sílu charakteru potřebnou k překonávání životních nezdarů... Smaragd je kamenem duševního jasu, posiluje vzpomínky a povzbuzuje k hlubšímu poznání sebe sama. Rozšiřuje vědomí. Jedná se o kámen moudrosti, přinášející bystrost úsudku a pravdu. Pomáhá při projevu vlastních názorů.. Mimořádně podporuje porozumění ve skupině a spolupráci jejich členů..

Pravé plátkové zlato 23,6 karátů - přidáno v hojném množství pro svou unikátní schopnost násobit účinky drahých kamenů a zesilovat energii orgonitu.. Nejen vzhled, unikátní vlastnosti a hodnota zlata vedly odnepaměti k jeho používání v klenotech s drahými kameny, ale právě tato jeho schopnost.. Čistí a posiluje účinek každého kamene.

Inspirováno korálovými útesy Marsa Alam jižního Rudého moře. Součást kolekce "Egypt"

Pokud se líbí, neváhejte. Vybírejte srdcem.

Tvořím také na zakázku, pracuji s více než 80 ti druhy drahých kamenů - návrh složení talismanu možno osobně zacílit - více na dotaz, termín dodání u zakázkové práce dohodou, aktuálně do 3 týdnů.

Menu
--