Domů Zboží Od Orgonity Silmarino

Orgonitová pyramida ametyst ZAKÁZKA - Rezervace

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce120 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Orgonity Silmarino

Katalogové č.: 6956515
Zobrazení: 11x
Vloženo: 15.12.2015
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Osobní orgonitový talisman ve tvaru pyramidy. Je daleko živější než vypadá, pracuje neustále a pomůže Vám:
- chránit Vaše energetické pole
- zvyšovat fyzické a aurické vibrace
- s regenerací, uzdravováním a zvýšením odolnosti
- snižovat únavu a harmonizovat spánek
- odstínit škodlivý vlivy elektroniky a geopatogenních zón a mnoho dalšího..

Pyramida na fotkách se prodala, podobná vzniká na zakázku, popis a foto bude doplněno, stávající foto je orientační .

Jako každý orgonit, i tato pyramida je účinným transformátorem energie. Přitahuje, čistí a pozvedá veškerou energii ve svém dosahu. Vhodná na stálé místo Vašeho doma, jako těžítko na pracovní stůl..možno ponechávat i v ložnici, ne však rovnou blízko hlavy - mohla by zpočátku rušit usínání. Po přivyknutí spánek výrazně harmonizuje. Nepotřebuje žádné energetické čištění ani nabíjení.

Složení:
bolivijský pruhovaný ametyst a pravé plátkové stříbro viditelně při povrchu ve špici, piliny mosazi, mědi a bronzu, do čtverce opracovaný donut z ametystu. Uvnitř krystalek křišťálu tzv.Herkimer diamant a velký krystal přírodního křišťálu. Odlita byla v mnoha vrstvách postupně z křišťálové šperkařské pryskyřice. Balena bude v organzovém sáčku s letákem obsahujícím podrobný popis. 

Rozměry:
cca 5 cm x 5 cm x 4,5 cm
Energetický dosah vytestovaný: cca 18 m

Ametyst - kámen ceněný historicky pro svou schopnost působit kladně na psychiku, nosil se tradičně jako prostředek zabraňující opilosti (odtad odvozen také název). Otevírá korunní čakru, pomáhá soustředění v meditaci.. Přináší vyrovnanost, klid, silně harmonizuje spánek a odstraňuje noční můry..

Pravé plátkové stříbro - tepané ručně do velmi tenkých plátků, přidány kousky pro jeho energetické vlastnosti - podobně jako pravé zlato podporuje energetický a léčebný potenciál všech drahých kamenů - nejen pro svůj vzhled a snadnou zpracovatelnost bylo stříbro odpradávna součástí šperků a kultovních předmětů..V nouzi, oslabení a stáří aktivuje životní energii v rovině duševní i fyzické..mj. podporuje cílevědomost i vniřní klid...

Křišťál - naprosto nezbytná součást orgonitu - kvalitní křišťál uvnitř je podmínkou pro fungování orgonitu. Křišťálový hrot přírodní čirý vysoké kvality je zalit ve středu orgonitu. Křišťál je nejúčinnější a nejuniverzálnější krystal pro léčení, očistu, ochranu, harmonizaci... Všechny orgonity Silmarino obsahují velmi kvalitní pečlivě vybírané, očištěné a slunečním zářením nabíjené krystaly křišťálu.

Vybírejte srdcem. Pokud se líbí, neváhejte..podobná nebude v dohledné době vytvořena.

Menu
--