Domů Zboží Od KájKor

Orgonitová pyramida " Světlo Citrínu "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od KájKor

Katalogové č.: 14023629
Zobrazení: 508x
Vloženo: 4.5.2023
Počet srdcí: 14x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Orgonitová pyramida 5x5cm obsahuje kromě minerálů popsaných níže měděnou spirálu, mosazné třísky, bronzové hoblinky a železné šponky. 

Citrín-světlo v našem životě dodává nám optimismus, přináší blahobyt i energii do nových projektů. Podporuje naši vitalitu, kreativitu a schopnost jasného úsudku.

Křišťál-je považován za kámen všech kamenů. Ztělěsňuje pozemské světlo, které nám skýtá léčivou energii a očistu. Filtruje přes sebe všechny negativní energie, aby nás mohl v zápětí zahrnout tou pozitivní. Navíc odstraňuje blokády a nesoulad duše. V rodině působí jako harmonizující prvek mezilidských vztahů.

Jaspis-obecně je to kámen klidu a vyrovnanosti a jednoty, sjednocuje,  sytí a živí dobrou energií. Červený Jaspis aktivuje naši vůli a vytrvalost.

Nefrit-tlumí vypjaté emoce, zklidňuje agresivitu, duševní napětí, žal a rozčílení. Podporuje duševní harmonii, vyrovnanost a vnitřní mír.

Granát-je kámen vitality, silné zemité energie. Podporuje naši vůli, sílu a odhodlání. Také stabilitu a vytrvalost. Náš život plní radostí a vášní.

Tygří oko-je to ochranný kámen, jenž se používal jako talisman proti nepřátelským myšlenkám a kletbám.Posiluje empatii, intuici, odvahu, rozhodnost a koncentraci.

Jantar-podporuje v nás energii, činorodost a vůli k životu. Tlumí deprese a vede nás k rovnováze a spokojenému životu.

(Zdroj popisu Milujeme kameny)

Menu
--