Domů Zboží Od grafis

Orig.dětské tričko "Arabský plnokrevník" REZERV.!

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené220 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od grafis

Katalogové č.: 6930224
Zobrazení: 10x
Vloženo: 7.12.2015
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tričko je REZERVOVANÉ, na objednání zhotovíme PODOBNÉ dle Vašich požadavků na velikost! NA OBJEDNÁVKU 1-2 TÝDNY nebo dle domluvy.

Černé savované tričko vyšší gramáže s motivem Arabského plnokrevníka. Materiál 100 % bavlna. Gramáž 185 g/m2. Velikost dětské S (7-8 let).

rozměry, viz. nákres

rukávy: 14 cm

šířka: 38 cm

délka: 50 cm

Použitá technika je téměř "nezničitelná", nesepírá se, opotřebovává se pouze tričko jako celek.

Tento motiv Vám na přání zpracujeme do jakékoli velikosti v pánském i dámském provedení. U dámského trička možno i s "V" výstřihem viz např.//www.fler.cz/zbozi/originalni-damske-cerne-tricko-tucnaci-skladem-5725562

Arabský plnokrevník je nejušlechtilejším čistokrevně chovaným plemenem koní na světě, což dokládají zprávy už z doby 2500 let před naším letopočtem. Jeho původ není jistě známý, ale pravděpodobně pochází ze severní Afriky. Do Evropy se arabové dostali poprvé v době muslimské invaze v 8. a 9. století. Pochází z Arabského poloostrova, resp. ze Severní Afriky a Blízkého východu - zejména z Egypta, kde byl po tisíciletí chován Beduíny bez přimísení cizí krve.

Použitá technika je téměř "nezničitelná", nesepírá se, opotřebovává se pouze tričko jako celek.

Tento motiv Vám na přání zpracujeme do jakékoli velikosti (XS-3XL), na dlouhodobou objednávku i do velikosti 4XL a 5XL v barvě černé v unisex provedení. Lze vytvořit i na další barvy (S-XXL) khaki, čokoládová, fialová, bordo, lesní zelená.... Dámská trička pak ve velikosti S-3XL.

 

Údržba: savovaná trička perte při teplotě do 60 stupňů (avšak s ohledem na pokyny výrobce), trička s dobarvením raději do 40 stupňů, nepoužívejte bělidlo ani agresivní prací prostředky, žehlete klasicky stupněm na bavlnu.

Savovaná trička s konturou doporučujeme prát naruby do 40 stupňů, žehlit klasicky stupněm na bavlnu. Nepoužívejte bělidlo ani agresivní prací prostředky.

V případě prodeje možno vytvořit podobné. Vytvoříme také jiné velikosti dle Vašeho přání.

Menu
--