Domů Zboží Od EMGE

Osmilitrák 4

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce110 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od EMGE

Katalogové č.: 8365254
Zobrazení: 70x
Vloženo: 17.3.2017
Počet srdcí: 14x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tyhle kyblíky mi byl čert dlužen. Postupně přicházím o zbytek nervových buněk, protože je malování na cokoliv kulatého (obzvlášť poměrně velký kýbl) vopruz, jak správně vystihla střelkyně. Otáčím kyblíkem, stavím jej na hrudník ( jsme u koz, tak kozu :-) ) nebo stehno, všemožně nakláním a opírám ruku o cokoliv, aby "neujela" anebo nemázla něco už namalovaného... no a když ujede , často se ve mně probudí cholerik a vypouštím do éteru nadávky , co byste asi slyšet nechtěli. A taky někdy otevřu okno s tím, že ten podělaný kýbl raději vyhodím, protože už nemám na dokončení energii. Do popelnice už letělo asi pět kyblíků, ale tento nevzdávám a tak jsem po testaci silné vůle v cíli a musím vymyslet cenu pro případného zákazníka. Řeknu vám na rovinu, že by to byla za tu lopotu taková drobná tisícovka, ale jsem tvor soudný a vycházím z faktu, že se jedná o malbu na levném plastu.A tak jsem o5 při zemi a to mi věřte, že se pěkně polituju, jaký jsem hňup :-)

Kyblík se dá použít jako kryt na květináč s kytkou  nebo prostě prostor, kam můžete odložit třeba klubíčka vlny anebo manželovy fusekle :-)

Plastový kyblík malovaný kolem dokola olejovými barvami a přestříknutý akrylovým lakem... Výška 27 cm,vrchní průměr 27 cm.

... no a teď si jdu máznoput nějakým gelem ten mozol , co se mi vytvořil ze sezení.Asi mám blbou židli :-) https://www.youtube.com/watch?v=CGxYFpKeUg8

Menu
--